ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010

"Μυστικές" κεντροδεξιές συναντήσεις στον Χορτιάτη

Συναντήσεις επί συναντήσεων, επίσημες και μη. Η κεντροδεξιά πολυκατοικία, μετά και την ίδρυση της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" σείεται από όλες τις πλευρές και οι ανακατατάξεις έρχονται η μία πίσω από την άλλη.
Ενδεικτικό παράδειγμα της παραπάνω κατάστασης θα μπορούσε ίσως να αποτελέσει η προ ημερών συνάντηση τριών πρώην επικεφαλής Διοικήσεων Υγειονομικών Περιφερειών(ΔΥΠΕ) σε μπαρ στην περιοχή του Χορτιάτη Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τον «Σαμαρικό» και πρόεδρο της Διοικούσας της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημήτρη Βαρτζόπουλο, τον «Καραμανλικό» Δημήτρη Δελλή και τον «Ντορικό» Δημοσθένη Ανδριόπουλο.

Οι τρεις άνδρες είχαν πολύωρη συζήτηση, χωρίς βέβαια να γίνεται γνωστό το αντικείμενό της και πάνω σε ποια ζητήματα επικεντρώθηκε η κουβέντα τους. Ασχολήθηκαν με θέματα Υγείας ή μήπως ο καθένας τους προσπαθούσε να προσελκύσει τους συνομιλητές του και να τους φέρει στο δικό του «στρατόπεδο»; Έχει ενδιαφέρον να δούμε τα αποτελέσματα των τακτικών κινήσεων του τελευταίου διαστήματος, που θα δώσουν απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα. Όλα δείχνουν πάντως ότι οι διεργασίες κορυφώνονται και οδηγούν πιθανόν σε απρόβλεπτες εξελίξεις...
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου