ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟ Κουφαλίων

Ακόμα δεν μπορούν να 'χωνέψουν' στα Κουφάλια την άδικη ήττα της προηγούμενης Κυριακής από το Κορδελιό.Οι Κυανόλευκοι με την απόδοση τους έδειξαν ότι σίγουρα τους αδικεί η βαθμολογική θέση που έχουν.Άριστα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο κυνήγησαν με πάθος την νίκη δημιουργώντας και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς η τύχη τους γύρισε την πλάτη ,ιδιαίτερα στα δύο δοκάρια σε ισάριθμα σουτ του Κεφαλά.Μια αδράνεια της άμυνας ήταν αρκετή για να χαθούν πολύτιμοι βαθμοί.
Στην καθιερωμένη ομιλία της Τρίτης ο κ.Ζίφκας τόνισε στους παίκτες του ότι ναι μεν έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια αλλά όχι φυσικά από το αποτέλεσμα και στάθηκε ιδιαίτερα στα τελειώματα, αφού όπως επισήμανε θα πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα και υπερπροσπάθεια στις φάσεις που δημιουργούνται.

ΡΕΠΟ ΣΗΜΕΡΑ
Την Δευτέρα έγινε χαλάρωμα και από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία για τον 'τελικό' όπως χαρακτηρίζουν όλοι το επερχόμενο παιχνίδι με την Καλλικράτεια.
Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν. Για σήμερα Τετάρτη υπάρχει ρεπό και από αύριο συνεχίζεται η προετοιμασία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Διοίκηση και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα εύχονται ολόψυχα στον Δημήτρη Σίμο που παντρεύτηκε το Σάββατο υγεία,ευτυχία και καλούς απογόνους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου