ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2010

Κυανόκρανοι ίσως εισήγαγαν τη χολέρα στην Αϊτή

Οι κυανόκρανοι του ΟΗΕ από το Νεπάλ μετέφεραν την χολέρα στην Αϊτή, όπως προκύπτει από έρευνα του Γάλλου επιδημιολόγου Ρενό Πιαρού, που διέρρευσε.
Ο επιδημιολόγος πραγματοποίησε την έρευνα για λογαριασμό της γαλλικής και της αϊτινής κυβέρνησης
Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν την είδηση, επικαλούμενα πηγές, κατά τις οποίες άνθρωποι που είδαν την έρευνα ανέφεραν ότι ο Γάλλος επιστήμονας διαθέτει ισχυρές αποδείξεις πως η επιδημία προκλήθηκε από την μόλυνση ποταμού από τους στρατιώτες του ΟΗΕ. Από την πλευρά του, ο ΟΗΕ δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τα ευρήματα.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας, περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την επιδημία χολέρας που, απο τον Οκτώβριο, μαστίζει την Αϊτή, ενώ περισσότερα από 9.000 άτομα έχουν νοσηλευθεί.
Παράλληλα, οι προβλέψεις του Παναμερικανικού Οργανισμού Υγείας αναφέρουν ότι τα κρούσματα μπορεί να φτάσουν τις 400.000 μέσα στον επόμενο χρόνο.
enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου