ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΟ Κουφαλίων: Φιλικός χωρισμός

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες της χώρας έχουν αρχίσει προ πολλού και επηρεάζουν και τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Στα πλαίσια της μείωσης του φετινού μπάτζετ, η ομάδα των Κουφαλίων αποφάσισε από κοινού την λύση της συνεργασίας με τον γνωστό τεχνικό κ.Ζίφκα Χρήστο. Μετά από συνάντηση που έγινε το βράδυ της Πέμπτης και μέσα σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα οι δύο πλευρές εξέδωσαν τις παρακάτω ανακοινώσεις.
«Η γενική οικονομική κρίση μας αναγκάζει να προβούμε σε ενέργειες ώστε να μειώσουμε κατά το δυνατόν τα έξοδα λειτουργίας του συλλόγου μας. Μέσα σ αυτά τα πλαίσια και μετά από συζήτηση με τον τεχνικό της ομάδας κ.Ζίφκα ο οποίος έδειξε κατανόηση, αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας μας. Ήμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι αφού πρόκειται για έναν έντιμο πάνω από όλα και ικανό τεχνικό, που δουλεύοντας σκληρά προσπάθησε για το καλύτερο.
Δυστυχώς οι λόγοι της λύσης αυτής της συνεργασίας είναι ισχυρότεροι από την επιθυμία μας. Ήταν τιμή μας η παρουσία του κ.Ζίφκα και θεωρούμε ότι η μεγάλη μας οικογένεια απόκτησε ακόμα ένα μέλος.»

Από την πλευρά του ο κ.Ζίφκας σε γραπτή του δήλωση λέει τα παρακάτω:
«Μετά από 5 μήνες αρμονικής συνεργασίας με τον Π.Α.Ο. Κουφαλίων, σήμερα με κοινή απόφαση των δύο πλευρών αποφασίσαμε να διακόψουμε την συνεργασία μας.
Ευχαριστώ για όλα το Δ.Σ., τους ποδοσφαιριστές , τον γυμναστή κ.Τροχίδη Διαμαντή και τον φροντιστή της ομάδας.
Εύχομαι καλή συνέχεια στον Π.Α.Ο. Κουφαλίων και τα καλύτερα για όλους το 2011.
Υ.Γ. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου , τον άμεσο συνεργάτη και φίλο Στέφανο Ηλιάδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου