ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010

Με κλείσιμο κινδυνεύει το ΙΚΑ Κουφαλίων

Κινδυνεύει να κλείσει το ΙΚΑ Κουφαλίων αφού στις 10/1/2011 μετατείθεται ακόμα ένας γιατρός σε περιοχή της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να μείνει μόνο ένα άτομο για την παροχή υπηρεσιών προς τους ασθενείς και για την συνταγογράφηση των φαρμάκων.
Ήδη, μετά την συνταξιοδότηση του νευρολόγου που υπηρετούσε στο ΙΚΑ, όσοι κάτοικοι των Κουφαλίων αλλά και της γύρω περιοχής χρειάζονται υπηρεσίες ανάλογου γιατρού θα πρέπει να επισκέπτοονται το ΙΚΑ Πύλης ΑΞιού στη Θεσσαλονίκη, δηλαδή 40 χιλιόμετρα μακριά.
Κατά τα άλλα, η κυβέρνηση εξήγγειλε την πρόσληψη 1.000 γιατρών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου