ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

Κονόμησε πάλι ο δήμος Εχεδώρου (και ο δήμος Κορδελιού)

Η χορήγηση χρηματικού ποσού ύψους 730.819 ευρώ, που αφορά στην δεύτερη δόση της ετήσιας επιδότησης των Δήμων Εχεδώρου και Ελευθερίου Κορδελιού, στους οποίους λειτουργούν διυλιστήρια, εγκρίθηκε από τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη.
Η επιχορήγηση στους παραπάνω δύο από τους συνολικά εννέα Δήμους, με το ποσοστό του 15% επί της ειδικής εισφοράς που καταβάλλουν ετησίως οι εταιρίες πετρελαιοειδών, αφορά αποκλειστικά στην ενίσχυση των περιβαλλοντικών τους προγραμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου