ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΣΕΔΙΠ Κουφαλίων


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ, στις 5 Δεκεμβρίου, είναι μια ημέρα γιορτής αφιερωμένη σε όλα τα μέλη του συλλόγου, τα οποία γράφουν την ιστορία του Σ.Ε.ΔΙ.Π. κάθε μέρα. Στο πλαίσιο αυτό ο Σύλλογος Εθελοντών Διασωστών Πυροσβεστών Κουφαλίων, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, πραγματοποίησε δεντροφύτευση 200 και πλέον κωνοφόρων δεντρυλίων στην περιοχή του περιαστικού δασυλλίου των Κουφαλίων.

Ο Σ.Ε.ΔΙ.Π. επί τρία και πλέον έτη επιτελεί αδιάλειπτα και με επιμονή το πολύπλευρο εθελοντικό του έργο. Κινητήριος δύναμη και πολύτιμο στήριγμα για την υλοποίηση των δράσεων του συλλόγου είναι οι εθελοντές του, που με αυταπάρνηση και ωθούμενοι από αισθήματα ανθρωπισμού και αλληλεγγύης προσφέρουν το έργο τους στην τοπική κοινωνία.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κος Φαργκάνης Μιχαήλ δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: « Η Παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού έχει θεσπιστεί παγκοσμίως για να τιμήσει τα ιδεώδη της εθελοντικής δράσης, της συνειδητής δηλαδή απόφασης όλων των μελών του Σ.Ε.ΔΙ.Π. που παρακινούμενοι από αγάπη κι ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο έχουν ταχθεί στο πλευρό της κοινωνίας. Όλοι εσείς οι εθελοντές αποτελείτε φωτεινό παράδειγμα για όλους μας και χτίζετε με το καθημερινό σας έργο ένα καλύτερο κόσμο για όλους τους συνανθρώπους μας.»

Το μέλος του Δ.Σ. κος Τσάγκαλος Κωνσταντίνος στο τέλος της δεντροφύτευσης τόνισε χαρακτηριστικά: «Εθελοντής σημαίνει δέσμευση προσφοράς και η δέσμευση αυτή είναι η δύναμή μας, η δύναμη του Σ.Ε.ΔΙ.Π. και των μελών του, τα μέλη του οι οποίοι αποτελούν τα θεμέλια πάνω στα οποία χτίζεται καθημερινά το έργο του συλλόγου. Με τη δράση σας αλλά και λόγω της συλλογικής κινητοποίησης που συντελείται χάρη στο δικό σας παράδειγμα, έχουμε τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και με αυτό τον τρόπο φέρνουμε αποτέλεσμα και κάνουμε τη διαφορά.»

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή