ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Χριστούγεννα? Ποια Χριστούγεννα?

Άκυρα τα Χριστούγεννα για φέτος στην Ελλάδα μας!!! Η γέννηση ματαιώνεται !!! Ο Ιωσήφ πρέπει να πληρώσει περαίωση,η Φάτνη να τακτοποιηθεί ως ημιυπαίθριος, η Παναγία δεν παίρνει επίδομα τοκετού, οι Άγγελοι δεν πετάνε λόγω απεργίας των ελεγκτών και οι 3 Μάγοι φοβούνται ότι θα απελαθούν ως λαθρομετανάστες..!!

2 σχόλια:

  1. Τελικά τα Χριστούγεννα θα γίνουν με τον Ελληνικό τρόπο!Ο Ιωσήφ θα σκαπουλάρει τη περαίωση και κλέβει περισσότερο την εφορεία!Στη Φάτνη θα μπουν φωτοβολταϊκα για να γίνει απόσβεση του χρέους-επένδυσης!Η Παναγία τα κάνει πλακάκια με τον ιατρό και υπογράφει αναρωτική 1 χρόνο λογο επιπλοκη στη γέννα!Άγγελοι-αναρχικοί θα κα...τέβουνε παραβλέποντας το πυργο ελενχου.Οι 3 Μάγοι θα λαδώσουνε αρμόδιους και πέρνουν πράσινη κάρτα!

    O αγανακτισμενος νεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΕΛΙΔΗ , ΝΙΚΟΠΟΥΛΕ , ΤΣΑΛΤΑΦΕΡΙΔΗ , ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΡΙΞΤΕ ΑΛΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ . ΜΗΝΥΣΗ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ . ΜΗΠΩΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ? ή ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ.. ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΡΕ @@ΟΣΚΥΛΑ

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή