ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

Δήμος Χαλκηδόνας: "Κλειστές" οι θέσεις

Επτασφράγιστο μυστικό εξακολουθεί να κρατά τις έμμισθες θέσεις των ειδικών συνεργατών, αντιδημάρχων, προέδρου ΔΣ και προέδρων γενικά, ο νέος δήμαρχος δήμου Χαλκηδόνας κ. Παναγιώτης Δαϊκούδης.
Παρά τις πιέσεις που δέχεται από τους συμβούλους του, μόλις κάποιος από αυτούς πάει να ανοίξει κουβέντα για τις παραπάνω θέσεις ο νέος δήμαρχος σφυρίζει αδιάφορα.
Το επόμενο Σάββατο θα γίνει η ορκομωσία της νέας διοίκησης και ούτε λίγο ούτε πολύ θα ορκιστούν 90 άτομα. Ελπίζουμε, ο κ. Δαϊκούδης να ανακοινώσει κάποιες από τις θέσεις για να μπορούν και οι ίδιοι οι "τυχεροί" να λειτουργήσουν ομαλά από το νέο έτος.

2 σχόλια:

  1. O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΘΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΓΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ " ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΟΥ". ΩΡΑΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΥΔΡΕΥΣΗ, ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΦΩΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ; Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ. ΔΑΙΚΟΥΔΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΜΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παναγιώτη άσε τις θ'εσεις και τα κλειδιά και βγάλε ΑΦΜ και σφραγίδες.


    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή