ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010

Δήμος Κουφαλίων

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί, ο δήμαρχος Κουφαλίων θα πραγματοποιήσει τον απολογισμό της απερχόμενης δημοτικής αρχής σε ειδική δημόσια συνεδρίαση στην αίθουσα του ΔΣ Κουφαλίων.
Ήδη έχει εκδοθεί και μοιρασθεί η ανάλογη πρόσκληση.
Επίσης, την επόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ με τέσσερα θέματα ημερήσιας διάταξης.
Όπως είχαμε αναφέρει σε περασμένη ανάρτησή μας, η ορκομωσία της νέας δημοτικής αρχής του ενιαίου δήμου Χαλκηδόνας θα γίνει το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 7 το βράδυ στην αίθουσα του δημοτικού καταστήματος Κουφαλίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου