ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Παραιτήθηκε ο Σωτήρης Μαγόπουλος από πρόεδρος του ΒΕΘ - Νέος πρόεδρος ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Παραιτήθηκε, για προσωπικούς λόγους, από τη θέση του προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης ο κ. Σωτήρης Μαγόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μαγόπουλος σχεδίαζε να υποβάλλει την παραίτηση του στις αρχές του 2011 λόγω συνταξιοδότησης.
Η αιτία, όμως, για την επίσπευση της αποχώρησης του κ. Μαγόπουλου ήταν η «σύγκρουση» του με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης(ΟΒΣΘ), κ.Σταύρο Ζαχαρέλη με αφορμή τη χρηματοδότηση της Ομοσπονδίας. Συγκεκριμένα, ο κ. Ζαχαρέλης ζήτησε την περαιτέρω χρηματοδότηση της Ομοσπονδίας με 30.000 ευρώ, αίτημα το οποίο ο πρόεδρος του ΒΕΘ απέρριψε, καθώς όπως υποστήριξε έλαβε υπόψιν του την γενικότερη δύσκολη οικονομική συγκυρία με στόχο να προστατέψει τα συμφέροντα των βιοτεχνών.

Τότε ο πρόεδρος της ΟΒΣΘ απευθύνθηκε στον α΄ αντιπρόεδρο του ΒΕΘ, κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο. Μετά από αυτό και θεωρώντας την κίνηση του κ. Ζαχαρέλη ως παράκαμψη, ο κ. Μαγόπουλος υπέβαλλε την παραίτηση του.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από την παραίτηση του κ. Μαγόπουλου κρύβεται και η πικρία του για τη στάση της ΝΔ κατά τις δημοτικές εκλογές. Ο πρώην πρόεδρος του ΒΕΘ, ο οποίος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον κεντρικό δήμο με το συνδυασμό του Κώστα Γκιουλέκα παρουσιάζεται απογοητευμένος από τη ΝΔ, καθώς θεωρεί ότι δεν τον στήριξε στον αγώνα του ως «τιμωρία» για την υποστήριξη που παρείχε ο ίδιος στη Ντόρα Μπακογιάννη κατά τις εσωκομματικές εκλογές.
συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου