ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2010

Επόμενος αγώνας Γ.Α.Σ. Χαλκηδόνας


Την Κυριακή 12/12/2010 ο Γ.Α.Σ. Χαλκηδόνας αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα του Σ.Α.Α.Κ. Ανατόλια σε ένα παιχνίδι σημαντικό για την μετέπειτα πορεία του στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Και οι δύο ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες την Κυριακή βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας η κάθε μία από 13 βαθμούς και φυσικά ο νικητής θα μείνει μόνος πρώτος.

Ραντεβού λοιπόν στο κλειστό γυμναστήριο Χαλκηδόνας την Κυριακή 12/12/2010 και ώρα 6:00 μμ για να στηρίξουμε την προσπάθεια του Γ.Α.Σ. Χαλκηδόνας.

1 σχόλιο: