ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Πενθήμερες: μείνε, παιδί μου, Ελλάδα

Μάθημα πρώτον: Φέτος πάμε σχολική εκδρομή Ελλάδα και γνωρίζουμε τη χώρα μας.

Αργότερα βλέπουμε για εξωτερικό... Μόνο μαυροπίνακες δεν επιστράτευσαν χθες η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης και οι εκπρόσωποι των εν Ελλάδι ταξιδιωτικών γραφείων, για να πείσουν -μετά τη συνάντησή τους- τους μαθητές ότι φέτος, που περνάει κεσάτια ο τουρισμός, καλό και πρέπον είναι να προσανατολίσουν τις 5θήμερες εκδρομές τους στην Ελλάδα (όπως άλλωστε έκαναν και οι γονείς τους) και να ξεχάσουν για λίγο τις Ιταλία, Ισπανία και Τσεχία, που αποτελούν και τους πιο αγαπημένους προορισμούς των μαθητών.
Συμφώνησαν μάλιστα μεταξύ τους ότι όχι μόνο πρέπει να αναβαθμιστούν ποιοτικά αυτές οι εκδρομές και να διευρυνθεί ο χρόνος διεξαγωγής τους, αλλά να δοθούν κίνητρα τα οποία θα αυξήσουν το ενδιαφέρον των μαθητών για την ίδια τους τη χώρα και, κυρίως, να μειωθεί το συνολικό κόστος των σχολικών εκδρομών, ώστε να προσελκύσει η χώρα ακόμη περισσότερους μαθητές από χώρες του εξωτερικού.
Προς το παρόν, όμως, αυτού του τύπου οι εκδρομές, και πρόχειρα διοργανώνονται από τα ταξιδιωτικά γραφεία και εξαιρετικά «αλμυρές» είναι οι τιμές για Έλληνες και ξένους μαθητές.

Πηγή: www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου