ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση σε σχολιασμό της ανάρτησης "απορία φιλάθλου"

Αγαπητοί φίλαθλοι - συνδημότες.
Έχει δύο μέρες μόνο που αναρτήθηκε το σχόλιο του φιλάθλου και διαπίστωσα πολλές επισκέψεις και απαντήσεις. Μπαίνω και εγώ σ' αυτήν την διαδικασία για τον λόγο ότι στην ζωή μου έμαθα να μην κρύβομαι πίσω από τα δάχτυλό μου.
Πολλά παχιά λόγια...Φταίει μόνο ο ένας...Φταίει ο άλλος...Μόνο αυτός που κριτικάρει είναι ο παντογνώστης και σωστός...Ο σοφός λαός λέει "Ιδού η Ρόδος ιδού και..."
Είμαι 7 χρόνια στο συμβούλιο της ομάδας, δεν θέλω μπράβο...δεν θέλω συγχαρητήρια...Απλά θέλουμε ανθρώπους να μας βοηθήσουν στην προσπάθειά μας αυτή πραγματικά και στα δύσκολα. Γιατί, στις χαρές εμφανίζονται πολλοί και ζητούν τα μπράβο. Αλλά έχω καταλάβει ότι η κριτική εκ του ασφαλούς και από τον καναπέ είναι ο πιο ωραίος τρόπος γι αυτούς που πιστεύουν ότι τα ξέρουν όλα (βλέπεις, από τον καναπέ δεν σπαταλάς χρόνο και χρήμα). Αλλά όταν τα "κάστανα" είναι στη φωτιά ας τα βγάλει άλλος...Γιατί να καώ?

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Τσιράγγελος Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου