ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Χωρισμένο στα δύο το ΠΑΣΟΚ (και) στην Πυλαία

Του Δημήτρη Συρμάτση στο http://spnews.gr

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ της Πυλαίας απέστειλαν καταγγελτική επιστολή προς όλα τα μέλη αλλά και τη Νομαρχιακή της Β’ Θεσσαλονίκης, εναντίον του γραμματέα της τοπικής, κ. Μουρουγκλό Κωνσταντίνο και της ηγετικής του ομάδας για την προεκλογική τακτική που ακολούθησαν.

Η κάθοδος του Νίκου Νυφούδη με την στήριξη του κυβερνώντος κόμματος, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος Πανοράματος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης να κερδίσει με άνεση από τον πρώτο γύρο το νέο δήμο Χορτιάτη – Πυλαίας. Αυτό , κατά τα στελέχη που συνυπέγραψαν την ανακοίνωση οφείλετε στην μη σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης για την εκλογή της υποψηφιότητας που θα εκπροσωπούσε τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, καθώς κατηγορούν ότι η επιλογή Νυφούδη και των δημοτικών συμβούλων έγινε με προαποφασισμένες παρασκηνιακές συμφωνίες.
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά : «Η πανωλεθρία που υπέστη το ψηφοδέλτιο που στήριξε το ΠΑΣΟΚ, οφείλεται στις επιλογές σκοπιμότητας και μεθοδεύσεων από μέρους του γραμματέα και της ηγετικής του ομάδας. Προηγήθηκαν συνωμοτικές ιδιοτελείς επιλογές, συναλλαγές και πριμοδοτήσεις για τις οποίες οφείλουμε να ενημερώσουμε τους συντρόφους μας και είχαν ως αποτέλεσμα την εκλογή δεξιών υποψηφίων ως «εκπροσώπους» του συνδυασμού στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Για όλους αυτούς του λόγους, ζητούμε την άμεση παραίτηση των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής, την σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης και την άμεση προκήρυξη νέων εκλογών.»
Διαβάστε την επιστολή εδώ ή στο spnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου