ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Όταν ο πλούτος προκαλεί...


Με το νέο του απόκτημα θα οργώνει τις θάλασσες του κόσμου πλέον ο Roman Abramovich. Πρόκειται για το Eclipse, το μεγαλύτερο ιδιωτικό γιωτ στον κόσμο που φτάνει τα 168 μέτρα!!! και είναι το 6ο ιδιωτικό σκάφος στον στόλο του πάμπλουτου Ρώσσου.
Το θηριώδες υπερσύγχρονο "πλοίο" στοίχισε 400 εκατ. δολλάρια, έχει 40 εκατ. δολλάρια ετήσια έξοδα συντήρησης, 80 άτομα προσωπικό (μερικοί από τους οποίους είναι οι καλύτεροι στο είδος τους και σίγουρα δεν ανήκουν στην κατηγορία των 700 ευρώ), πέντε καταστρώματα, δύο σημεία προσγείωσης ελικοπτέρων, υποβρύχιο (το οποίο είναι "κολλημένο" κάτω από το Eclipse έτοιμο για να επιβαστεί ανά πάσα στιγμή ο Roman εάν πάει κάτι στραβά), 11 υπερπολυτελής σουίτες, 2 πισίνες, αίθουσα Disco και από ότι λένε φέρει και αντιπυραυλικά συστήματα σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να του επιτεθεί.
Ουδείς λόγος βέβαια για τα δορυφορικά συστήματα και για τους bodyguards που τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα...
Σίγουρα οι Ρώσσοι πατριώτες του δεν υπολόγιζαν ότι, όταν η πάλαι ποτέ ισχυρή ΕΣΣΔ έφευγε από τα δεσμά του "τείχους", θα δημιουργούσε 100-200 δισεκατομμυριούχους (σε δολλάρια) και πολλά εκατομμύρια λαού που δεν έχουν "που την κεφαλή κλίνει"...
Εάν θέλετε να δείτε πως απέκτησε τα πλούτη ο Roman κάντε κλικ εδώ
Δ.Κ.

1 σχόλιο:

  1. ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΜΠΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή