ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Aπορριμματοφόρο θα αγοράσουν τα Κουφάιλα

Απορριμματοφόρο για τις ανάγκες τις υπηρεσίας καθαριότητας ετοιμάζεται να αγοράσει ο δήμος Κουφαλίων και ήδη δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του τη σχετική προκήρυξη.
Η δαπάνη για την προμήθεια προϋπολογίζεται στο ποσό των 160.000,00 ευρώ συν Φ.Π.Α. 23%, δηλαδή συνολικά στο ποσό των 196.800,00 ευρώ, η οποία προβλέπεται να χρηματοδοτηθεί από ιδίους πόρους.
Η σύναψη σύμβασης εκτέλεσης προμήθειας θα πραγματοποιηθεί μετά από δημόσιο τακτικό διαγωνισμό (εθνικό) και με κριτήριο κατακύρωσης την τεχνοοικονομικά συμφερότερη προσφορά.
Η προμήθεια απορριμματοφόρου με τη διαδικασία της χρηματοδοτικής μίσθωσης (Financial Leasing) είναι προϋπολογισμού 196.800,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.)
1.
Η διαθέσιμη πίστωση για το έτος 2010 ανέρχεται στο ποσό των 70.000,00 € και θα βαρύνει τον ΚΑ 20.6243 του προϋπολογισμού εξόδων του έτους 2010.
2.
Θα χρηματοδοτηθεί από ιδίους πόρους. Οι δόσεις θα καταβάλλονται ανά τρίμηνο μαζί με τα διαχειριστικά έξοδα
3. Ο Δήμος έχει τη δυνατότητα αυξομείωσης του προϋπολογισμού μέχρι και 20%, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες και τις ανάγκες του
Ο διαγωνισμός θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα Εθν. Αντίστασης 36 στα Κουφάλια, αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου, από την επιτροπή διενέργειας διαγωνισμών την Παρασκευή 10/12/2010. Ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών ορίζεται η 9 π.μ. και ώρα λήξης η 10 π.μ.

δείτε ολόκληρη την προκήρυξη εδώ

5 σχόλια:

  1. Η Χαλκηδόνα έχει ΚΑΙ τεχνογνωσία ΚΑΙ εμπειρία ανάλογων προμηθειών ΚΑΙ καταρτισμένους για θέματα γενικότερα δημοτικής αυτοκίνησης.
    Αυτοί να ερωτηθούν .

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΕΙΧΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Η ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ(ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ) ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑ. ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 3/12/2010 10:36 Π.Μ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ VERENIKIS.
    ΜΙΛΑΜΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΩΝ ΛΑΘΟΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακριβώς για αυτές και για κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν με καταγγελίες υπόδικους κλπ.

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΝ ΟΙ 3 ΔΗΜΟΙ; ΠΟΣΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ; ΠΟΥ; ΠΟΣΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ;
    (ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΕΧΟΥΝ 2 ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ!) ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ;
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΨΗΦΙΣΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή