ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Ετοιμότητα για τον χιονιά? μπα...ούτε για πλάκα

Στο δρόμο και στον παγετό ενημερώθηκαν προχθές μαθητές και γονείς για το κλείσιμο των σχολείων λόγω χιονόπτωσης. Στις 7.40 βγήκε η σχετική ανακοίνωση και έτσι παιδιά, γονείς, ΙΧ και λεωφορεία, δημοσίων και ιδιωτικών σχολικών συγκροτημάτων επέστρεψαν στα κρεβατάκια τους… Πάντως ο Ψωμιάδης έκανε λόγο για ετοιμότητα από την ώρα που άρχισε να χιονίζει, δηλαδή στις 2 τα ξημερώματα. Κρίμα που χρειάστηκε τόσες ώρες, για να πάρει μια απόφαση…

«Χρυσό πληρώνουμε τον αποχιονισμό…»

Δεν το λέω εγώ, αλλά ο ίδιος ο Νομάρχης καταγγέλλοντας τον Ραγκούση – που είναι εξαιρετικός σύμφωνα με άλλες δηλώσεις του ίδιου – διότι ο υπουργός δεν συμφώνησε σε προσλήψεις λίγων μηνών για τα δύσκολα του χειμώνα, όπως του πρότεινε μετά επιτάσεως. Σε σύσκεψη του Συντονιστικού Νομαρχιακού Οργάνου – χωρίς την παρουσία του…συντονιστή του νομαρχιακού έργου Γιώργου Τσαμασλή για τους γνωστούς λόγους – ο «μεγάλος» μίλησε για το δύσκολο έργο του να κρατήσει μερικούς δρόμους ανοικτούς λόγω χιονιού!
Στη Χαλκηδόνα φαίνεται πως τους πλάκωσε το πάπλωμα αφού δήμαρχος και υπεύθυνοι δεν έθεσαν σε λειτουργία τους δημοτικούς μηχανισμούς για καθαρίσουν έστω κάποιους κεντρικούς δρόμους μέσα στο χωριό. Αλλά θα μου πείτε, για ποιον λόγο? Αφού μας..τελείωσαν τα κουκιά...

ΥΓ: Παρόντες στη σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου ήταν εκτός από τους υπηρεσιακούς παράγοντες ο δήμαρχος Αξιού και αυριανός ΔΕΛΤΑ Νικόλαος Γιουτίκας και εκπρόσωποι Δήμων του νομού Θεσσαλονίκης των Βόλβης, Θέρμης, Θερμαϊκού, Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Πολίχνης. Τους άλλους αιρετούς του νομού, είτε τους πλάκωσε το πάπλωμα είτε τους έφαγε η…κάλπη!

1 σχόλιο:

  1. Στα Κουφάλια στο γυμνάσιο το παιδί που έσπασε το πόδι του μετά την απόφαση του απερχόμενου Μπελίδη να λειτουργήσουν κανονικά τα σχολεία δεν το αναφέρατε.

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή