ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Είναι όντως για φτύσιμο..

Της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου στη voria.gr

Θα κάνουμε καιρό να δούμε πολιτικούς να πηγαίνουν με τα πόδια στο γραφείο ή στο σπίτι τους, μετά το νέο κρούσμα ξυλοδαρμού εκπροσώπου της Βουλής, αυτό του Κωστή Χατζηδάκη (το πρώτο ήταν σε βάρος του πρώην προέδρου Απόστολου Κακλαμάνη). Ούτως ή άλλως, από τότε που ανέλαβε τα ηνία της χώρας το ΠΑΣΟΚ και το…ΔΝΤ, οι πολλές πολλές βόλτες αιρετών έχουν σταματήσει, για να μην προκαλείται το δημόσιο αίσθημα και για να μην μας θυμίζουν ποιοι μας πήγαν την Τρόικα.

Στα «λουλουδάδικα» της οδού Ηρακλείου – κοντά στα ορμητήρια του τοπικού κυβερνώντος κόμματος και στο προσωπικό γραφείο του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Ψωμιάδη– επαγγελματίες και καταναλωτές έχουν πολύ καιρό να δουν…εκκίνηση κλιμακίου πολιτικών των κομμάτων εξουσίας και ευθύνης για την κατάντια μας. Έστω του Νομάρχη, του Δημάρχου και των συμβούλων τους. Όπως είναι γνωστό επί χρόνια, Υπουργοί, βουλευτές και τοπικοί άρχοντες τέτοιες …άγιες ημέρες έδιναν ραντεβού στο συγκεκριμένο χώρο, για ευχές και ένα τσιπουράκι στα γρήγορα και στα όρθια στη Μοδιάνο και στην Αγορά Βλάλη. Όμως αυτά ξεχάστε τα. Αποτελούν παρελθόν και μάλιστα μακρινό και ξένο, κι ας μην πέρασαν παρά μόνο λίγοι μήνες…

Οι πολιτικοί «μας», γενναίοι ή «κότες», αλλάζουν τώρα τις συνήθειές τους και αντί να έρχονται πιο κοντά στον ταλαιπωρημένο λαό «τους» από τα απανωτά χτυπήματα, ψυχολογικά, εθνικά και οικονομικά - όπως πολλοί θα περίμεναν ή θα ήλπιζαν-, δείχνουν να απομακρύνονται αργά και σταθερά, για να σωθούν από δημόσιες ξεφτίλες ή προσωποποιημένες ευθύνες.

Έτσι, αν και πολλοί φορολογούμενοι ή πολίτες θα ήθελαν να τους φτύσουν κατάμουτρα – και όχι για να μην τους βασκάνουν – σε μια ενδεχόμενη βόλτα τους, ίσως να το ξανασκεφτούμε και να μην τους «τιμωρήσουμε» με αυτοδικίες ή άλλα της παρανομίας και του επιπέδου τους. Ίσως θα πρέπει να τους "τιμωρήσουμε" διαφορετικά. Ούτε με προπηλακισμούς, ούτε με…σάλιο - διότι όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό δεν υπάρχει- αλλά με την αδιαφορία μας. Να τους αγνοήσουμε και να κάνουμε ότι δεν υπάρχουν, παρά μόνο στην κοσμάρα τους, καλά θωρακισμένη και καλά φρουρούμενη με έξοδα πάντα του ελληνικού και τώρα τελευταία και του ευρωπαϊκού δημοσίου… Πού θα πάει, κάποια στιγμή θα ντραπούν κι θα αλλάξουν τροπάρι...

1 σχόλιο:

  1. Σωστή η Μελίνα αν και κατα τη γνώμη μου
    και λίγες του ρίξαν του καραφλού αρκουδιάρη,, αλλα για αρχή καλά είναι .. και να ετοιμάζονται οι υπόλοιποι 299.
    Αμέσως επόμενοι στη σειρά οι τοπικοί κομματόσκυλοι... αυτοί είναι που θέλουν τις πιό πολλές κλωτσές οι σαλιάριδες αεργοι αλλα πλούσιοι συντοπίτες μας που πλουτίσανε στις δικές μας πλάτες .

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή