ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ηχηρό μήνυμα από πολίτες της Χαλκηδόνας για την έλλειψη αστυνόμευσης

Σε μια συγκέντρωση πολύ μεγαλύτερη από την αναμενόμενη και πέρα από κομματικές πολιτικές, εχθές το βράδυ οι κάτοικοι της Χαλκηδόνας έδωσαν βροντερό παρόν για να διαμαρτυρυθούν και να βρουν μια λύση για την πάταξη της αυξημένης εγκληματικότητας που παρατηρείται τελευταία.
Περισσότερα από 200 άτομα (τα περισσότερα από τα οποία έιναι θύματα κλοπής) βρέθηκαν στην πλατεία και κατέθεσαν απόψεις και παράπονα για την αστυνόμευση της περιοχής. Αφού ακούστηκαν οι απόψεις αρκετών πολιτών συμφωνήθηκε να μαζευτούν υπογραφές και την Δευτέρα που μας έρχεται να κατατεθούν στην Γενική Αστυνομική Δ/νση Θεσσαλονίκης καθώς και σε βουλευτικά και υπουργικά γραφεία για να μπει ένα τέλος ή έστω να μειωθεί η εγκληματικότητα και οι ληστείες στη Χαλκηδόνα.
Απαίτηση των περισσοτέρων ήταν να επιστρέψουν στη Χαλκηδόνα για αστυνόμευση οι συνοριοφύλακες που εδρεύουν στον Άγιο Αθανάσιο.

4 σχόλια:

  1. http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/blog-post_9404.html

    Ο αγανακτισμενος νεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην φοβάσαι αγανακτισμένε νέε μου.
    Ήδη ο πήχης ανεβαίνει ψηλά ..
    κατά δήλωση συνσεικερτζή έφτασε ως τα σύννεφα αλλααα εσύ βρε νέε μου

    με τόσους εργατοπατέρες γύρω σου αλλα και ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης , των σωμάτων ασφαλείας αλλα και της κεντρικής πολιτικής σκηνής έτοιμους να θυσιαστούν για τον καθέναν απο εμάς προτάσοντας τα στήθη τους , φορώντας παντελόνια όχι γιατί κρυώνουν αλλα και χωρίς ίχνος υστεροβουλίας ή υποψία προσωπικού όφελους στις όποιες ενέργειές τους , απορώ γιατί ανησυχείς, απορώ αγανακτισμένε νέε.


    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανησυχω για ολα αυτα....Για του εργοπατερες γυρω μου που φροντιζουν να μας κρατουν ανεργους,για τους ανθρωπους της τοπικης αυτοδιοικησης που μαλλον ξεχασαν τον ρολο τους, για το ποιον και το δυναμικο των σωματων ασφαλειας, για την κεντρικη πολιτικη σκηνη (τυχαια την ονομαζουν σκηνη σ αυτο το θεατρο του παραλογου?)... Και κυριως ανησυχω για το σπιτι μου, την οικογενεια μου και την ασφαλεια μου.....

    Ο αγανακτισμενος νεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και καλά κάνεις.
    Είναι σημεία των καιρών.
    Όταν εν έτη 2010 η φρέσκια ιδέα ανατροπής της σαπίλας έρχεται από έναν ογδωνταπεντάχρονο που προσπαθεί να ανάψει μια σπίθα τι να πει κανείς για τους πνευματικούς ανθρώπους της εποχής μας εκτός από το ότι είναι ανύπαρκτοι (αλήθεια δικαιούνται να είναι βολεμένοι και να λένε στο ΚΡΑΤΟΣ εκείνα που αυτό θέλει να ακούσει και να ακουστούν στον πολύ κόσμο ?.
    Στον ορισμό ανυπαρξία μπορείς να δώσεις πολλές ερμηνείες όπως επικίνδυνη και ύποπτη σιωπή , μεθοδευμένη και κατευθυνόμενη , μέχρι και έλλειψη λόγου , επιχειρημάτων , απήχησης ή απλά ωχαδερφισμό ανθρώπου που κατέχει θέση που δεν δικαιούται , ούτε και την κέρδισε αλλά απλά διορίστηκε κιαυτός.
    Η Ελευθεροτυπία της Κυριακής είχε έναν τίτλο κάνοντας παράφραση του λογοπαίγνιου με το κλισέ μότο " τι θα γίνω όταν μεγαλώσω" κάνοντας το "τι θα απογίνω όταν μεγαλώσω" .

    Όσο για αυτό που λες για τους πολιτικούς άρχοντες τοπικούς ή μεγαλύτερης εμβέλειας ότι δλδ ξεχάσανε τον ρόλο τους προσωπικά άρχισα να πιστεύω πως αυτός είναι ο ρόλος τους.

    Η γνώμη μου είναι πως ειδικά οι τοπικοί πρέπει να παρκάρουν επειγόντως τα καλάμια τους ξεπεζεύοντας και να κάνουν μια ερώτηση στον εαυτό τους αλλά να την κάνουν μπροστά στον καθρέφτη. Ποίος είναι ο σκοπός που διεκδικώ ή κατέχω δημόσια θέση .

    Κράτησε τους φτωχούς και εγώ θα τους κρατήσω αγράμματους .. είπε ο παπάς στον πολιτικό ..
    Τώρα θα μου πεις γιατί μπλέκω και τους παπάδες? μα και αυτοί στην ίδια δεξαμενή ψαρεύουν .


    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή