ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Yπέρ του Ηρακλή και η ΕΠΣΜ

Με επιστολή της προς την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου η ΕΠΣΜ απαιτεί την έκδοση απόφασης υπέρ του Ηρακλή γιατί την δικαιούται.
"Κάθε άλλη διαφορετική απόφαση καθιστά τα αρμόδια όργανα αναξιόπιστα στη συνείδηση όλου του φίλαθλου κόσμου και θέτει «εν αμφιβόλω» την απονομή της Δικαιοσύνης από αυτά" αναφέρει σχετικά.
Ολόκληρη η επιστολή:
"Προς
Την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

Κύριε Πρόεδρε,

Η πρόσφατη, μη οριστική, απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης, δημιουργεί αναπάντητα ερωτηματικά, αλλά και οργή που ξεχειλίζει, στον φίλαθλο κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ, αλλά και σε κάθε σκεπτόμενο φίλαθλο.
Η εμμονή του δικαιοδοτικού Οργάνου σε έγγραφα τα οποία προσκομίστηκαν και τέθηκαν υπόψη του είναι, τουλάχιστον, σκανδαλώδης και απόρροια πιέσεων από «έχοντες» και «μη έχοντες» έννομο συμφέρον.
Ο εξαναγκασμός της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ και ολόκληρης της φίλαθλης οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ να αποδείξει τα αποδεδειγμένα και αυτονόητα για την πληρότητα του φακέλου της αδειοδότησής του, ρίχνει πλέον τις μάσκες.
Από την πρώτη στιγμή, αμέσως μετά την έκδοση της πρωτόδικης απόφασης, χωρίς τυμπανοκρουσίες, επισημάναμε και εξηγήσαμε, κατ΄ επανάληψη, με νομικά και πραγματικά επιχειρήματα τις απόλυτα τεκμηριωμένες θέσεις της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ. Φαίνεται, όμως, ξεκάθαρα πλέον, ότι τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων δεν θέλουν ή αδυνατούν να αποφασίσουν με βάση τους κανόνες δικαίου, αλλά με κριτήρια ξένα προς αυτούς.
Η Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και όλος ο φίλαθλος κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ ΑΠΑΙΤΕΙ την έκδοση απόφασης ΥΠΕΡ του ΗΡΑΚΛΗ, γιατί τη ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ!!
Κάθε άλλη διαφορετική απόφαση καθιστά τα αρμόδια όργανα αναξιόπιστα στη συνείδηση όλου του φίλαθλου κόσμου και θέτει «εν αμφιβόλω» την απονομή της Δικαιοσύνης από αυτά.
Η προσπάθεια να πληγεί η Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ πλήττει, πρώτιστα, τον περήφανο κόσμο του και τον περήφανο κόσμο της Θεσσαλονίκης.
Η ιστορία και η προσφορά του ΗΡΑΚΛΗ στην κοινωνία, γράφεται, 100 και πλέον χρόνια, στους αγωνιστικούς χώρους όλων των αθλημάτων και όχι στις δικαστικές αίθουσες. Είμαστε σε εγρήγορση, αναμονή και επιφυλακή".


Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1. Υφυπουργείο Αθλητισμού
2. κ. Πάνο Μπιτσαξή, Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού
3. Superleague
4. ΄Ενωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄και Γ΄Εθνικής Κατηγορίας
5. Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου