ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Βραχνάς τα δάνεια για τον δήμο Χαλκηδόνας

Περισσότερα από 40.000 € μηνιαίως θα είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει ο νέος δήμος Χαλκηδόνας σε δανειακές υποχρεώσεις. Οι παραπάνω υποχρεώσεις προς τις τράπεζες δημιουργήθηκαν μετά τη προσφυγή στη λύση των δανεικών χρημάτων και των τριών δήμων, Αγίου Αθανασίου, Κουφαλίων και Χαλκηδόνας.
Έτσι, ο νέος δήμαρχος θα έρθει αντιμέτωπος με τα τεράστια έξοδα που θα έχει ο δήμος Χαλκηδόνας καθώς οι ΚΑΠ (Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι) έχουν ήδη μειωθεί κατά 30% και η ΣΑΤΑ (Συλλογική Απόφαση Τοπικής Αυτοδιοίκησης) κατά 35%.
Μπορεί, ωστόσο, για τις δανειακές υποχρεώσεις να ευθύνεται (μερικώς) η κεντρική εξουσία αλλά την κύρια ευθύνη φέρουν οι εκάστοτε διοικήσεις καθώς οι δήμοι έχουν λάβει τεράστια ποσά για επιχορηγήσεις και για υλοποίηση έργων τα οποία όμως δεν διαχειρίστηκαν σωστά με αποτέλεσμα να στραφούν όλοι στη λύση των δανείων.
Συνολικά και οι τρεις δήμοι που θα απαρτίζουν το νέο δήμο Χαλκηδόνας οφείλουν στις τράπεζες περισσότερα από 7.000.000 €.
Δ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου