ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Δήμος Χαλκηδόνας: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧΑ

Παραιτήθηκε τελικά ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧΑ κ. Λάζαρος Αδαμίδης όπως είχαμε γράψει εδώ. Στη θέση του τοποθετήθηκε ο κ. Αθανάσιος Μπατζαρακίδης. Σύμφωνα με τα όσα λέγονται, η αλλαγή αυτή προήλθε μετά από απαίτηση(;) ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου ο οποίος τάχθηκε στο πλευρό του δημάρχου Χαλκηδόνας αφού και οι δύο (δήμαρχος και σύμβουλος) φαίνεται πως θα ενσωματωθούν το ψηφοδέλτιο του κ. Τσουκνιδά Γιάννη.

4 σχόλια:

  1. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΣΟΥΓΚΛΙΝΗΣ23 Ιουνίου 2010 στις 5:33 μ.μ.

    Μία μόνο παρατήρηση για τον απερχόμενο Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης.
    "Τσάμπα" λέρωσες το όνομά σου φίλε Λάκη.
    Αφού σε έστυψαν σαν λεμονόκουπα, και σε βάλαν να πείς "ψέματα" στο Δημοτικό Συμβούλιο , μόλις κάναν την "δουλειά" τους σε "θάψαν" Δημοσία δαπάνη !!!
    Οχι τίποτε άλλο , αλλά να δεί ο Τσουκνιδάς τι "τεφαρίκια" θα πάρει.
    Και μ'αυτή την "ομάδα" , μάλλον το ρόλο της Γαλλίας θα παίξει στον όμιλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ κύριε Τσουγκλίνη δεν ήσουν στην ομάδα του Δημάρχου Χαλκηδόνος; Εσύ δεν ήσουν που τον στήριζες επί τρία χρόνια; Τότε δεν έστυβε τους συνεργάτες του σαν λεμονόκουπα; Αλλά ξέχασα... τ/οτε ήσουν και Αντιδήμαρχος. Λίγη σιβαρότητα δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΣΟΥΓΚΛΙΝΗΣ23 Ιουνίου 2010 στις 9:45 μ.μ.

    Προφανώς βλέπεις αλλά δεν θέλεις να διαβάσεις.
    Ούτε το ονομά μου λέρωσα , ούτε μ' έβαλε ποτέ κανείς να πω ψέμματα και μάλιστα στο Δημοτικό συμβούλιο που όλα είναι καταγεγραμμένα.
    Οτι έλεγα και έκανα ήμουν ΕΓΩ , δεν λειτουργούσα για λογαριασμό κανενός άλλου, και πολύ περισσότερο του Δημάρχου , και όταν μου ζήτησε να παραβώ τον ρόλο μου παραιτήθηκα.
    Επειδή όμως εσύ "λιβανίζεις" για λογαριασμό άλλου , άκου μία συμβουλή.
    Τώρα είστε στο μέλι ...και χαριεντίζεσαι μαζί
    του ... στο μέλλον θα σου μιλήσω και για την σοβαρότητα που επικαλείσαι (και όχι όπως η αφεντιά σου ανωνύμως ) και θάχεις κάτι κερδίσει αφού η θητεία σου στο Δημοτικό συμβούλιο ήταν ελλιπής και είχες χάσει επεισόδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΡΟ . ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή