ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Όλα τα έργα στην Αθήνα

Τα πήρε στο κρανίο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ.Βασίλης Παπαγεωργόπουλος σχετικά με την δήλωση της υπουργού Περιβάλλοντος κ. Μπιρμπίλη η οποία εξήγγειλε ένα καινούργιο πρόγραμμμα έργων για την περιοχή των Αθηνών με τίτλο "Αττική 2014".
Μια εξαγγελία που ακολούθησε την προ μηνός άλλη εξαγγελία της κ.Μπιρμπίλη για εκτεταμένο πρόγραμμα αναπλάσεων και πεζοδρομήσεων στο κέντρο των Αθηνών!
Οι άστοχες και κατευθυνόμενες κινήσεις της κ. Μπιρμπίλη έρχονται σε μια εποχή που το Μετρό καθυστερεί, η επέκταση του αεροδιαδρόμου καθυστερεί, ο 6ος προβλήτας του Λιμανιού καρκινοβατεί, η υποθαλάσσια αρτηρία έχει πάει στις Ελληνικές καλένδες, η εξωτερική Περιφερειακή δεν δημοπρατείται, παρκινγκ δεν κατασκευάζονται, ανισόπεδοι κόμβοι δεν κατασκευάζονται, το Μητροπολιτικό Πάρκο εξελίσσεται σε όνειρο θερινής νυκτός όπως και το νέο Εκθεσιακό Κέντρο, επί εννέα μήνες δεν διορίζεται Διοικητικό Συμβούλιο στη Ζώνη Καινοτομίας, όταν δεν τελειώνει η αναπαλαίωση του «Αλκαζάρ» και δεν καθαρίζει η Γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης τον Θερμαϊκό ο οποίος βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, όταν δηλαδή έχει ουσιαστικά εγκαταλειφθεί η ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, να γίνονται εξαγγελίες για την Αθήνα και να εκπονούνται προγράμματα με τίτλο «ΑΤΤΙΚΗ 2014»!
Καλείται η κυβέρνηση να σοβαρευθεί και άμεσα να προγραμματίσει έργα στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου