ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Σβήνει ο πυρσός, μετακομίζει η Ρηγίλλης

Ο Αντ. Σαμαράς οριστικοποίησε την απόφασή του να μεταφέρει την κεντρική διοίκηση του κόμματος σε κτίριο επί της Λ. Συγγρού. Παράλληλα καταργείται ο πυρσός, ενώ το γαλάζιο δεν θα είναι πλέον το μοναδικό χρώμα της ΝΔ!
Παρελθόν για τη ΝΔ θα αποτελέσει πολύ σύντομα το ιστορικό κτίριο της οδού Ρηγίλλης ενώ σβήνει και ο πυρσός...
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αντ. Σαμαράς, οριστικοποίησε πριν από λίγες εβδομάδες την απόφασή του να μεταφέρει την κεντρική διοίκηση του κόμματος του σε άλλη περιοχή αφήνοντας πίσω του το νεοκλασικό κτίριο, στις αίθουσες του οποίου «γράφτηκαν» πολλές σελίδες της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της χώρας.
taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου