ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Kώστας Κιλτίδης: Πως αναρριχήθηκε στη ΝΔ

Ηταν μια νύχτα του Φλεβάρη του 2006 σε γνωστό κεντρικό μπαρ της Κομοτηνής. Η Ντόρα Μπακογιάννη μόλις είχε ολοκληρώσει την πρώτη της περιοδεία στη Θράκη ως υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή και τα κομματικά στελέχη που τη συνόδευαν είχαν συγκεντρωθεί για ένα χαλαρωτικό ποτό.

Σε εκείνη τη συνάντηση, που είχε φόντο την κεντρική πλατεία της θρακιώτικης πόλης, ο κόσμος ήταν πολύς, τα τσιγάρα άναβαν και έσβηναν, τα ποτήρια με το ουίσκι γέμιζαν και άδειαζαν και στο μέσο βρισκόταν ο Κώστας Κιλτίδης, που τότε ήταν ακόμη βουλευτής της ΝΔ.

Εκείνο το βράδυ ο Κιλτίδης είχε μεγάλα κέφια και δε σταματούσε να διηγείται. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εξιστορήσεις του αφορούσε το... μπάσιμό του στη ΝΔ, τον τρόπο δηλαδή που βρέθηκε στις «γαλάζιες» λίστες. Οσο και αν φαίνεται σήμερα παράξενο, η αναρρίχηση του Κώστα Κιλτίδη στη ΝΔ δεν οφειλόταν στην Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά στον Μιλτιάδη Εβερτ. Μάλιστα, όπως ο ίδιος διηγήθηκε εκείνο το ζεστό βράδυ της Κομοτηνής στη «γαλάζια» ομήγυρη, δύο ήταν οι άνθρωποι που το 1994 τον έφεραν σε επικοινωνία με τον τότε πρόεδρο της ΝΔ: ο αείμνηστος Γιώργος Τζιτζικώστας και ο Νίκος Μπάλιος, που ήταν επί χρόνια το δεξί χέρι του Εβερτ. Μάλιστα, ο... θρύλος θέλει τον Μιλτιάδη Εβερτ να έχει απειλήσει με διαγραφή από τη ΝΔ το σημερινό ανεξάρτητο βουλευτή, αν δεν είναι υποψήφιος με το κόμμα στις εκλογές του 1996! Ετσι τελικά ο Κώστας Κιλτίδης συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Κιλκίς, που τότε ετοίμαζε ο διευθυντής της Διοικούσας της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, Βαγγέλης Δημητρίου.

του Νίκου Οικονόμου στον Αγγελιοφόρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου