ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Οι προληπτικοί του Μουντιάλ

- Ο προσεχής αντίπαλος της εθνικής μας ομάδας Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν έδενε τα γόνατά του εξαιτίας των τραυματισμών που είχε το 1998 και το 2002. Ετσι, το ίδιο κάνει και φέτος, έστω κι αν δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα με το δεξί του πόδι.
- Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Ιταλία Τζενάρο Γκατούσο φοράει μέχρι την τελευταία ημέρα που βρίσκεται στο Μουντιάλ την ίδια φόρμα που χρησιμοποιεί από την πρώτη ημέρα που πατάει το πόδι του στη διοργανώτρια χώρα.
- Ο αμυντικός της Αγγλίας Τζον Τέρι κάθεται πάντοτε στην ίδια θέση στο λεωφορείο της ομάδας, δένει με ταινία (τρεις φορές) το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του και ακούει το ίδιο CD στη διαδρομή προς το γήπεδο.
- Ο στράικερ της Γερμανίας Μάριο Γκόμες δεν τραγουδάει τον εθνικό ύμνο της χώρας του πριν από την έναρξη των αγώνων, διότι σε ένα ματς που εκπροσώπησε τη χώρα στην Εθνική Νέων δεεν το έκανε και πέτυχε γκολ. Από τότε κρατάει αυτήν την πρόληψη.
- Ο Κόλο Τουρέ της Ακτής Ελεφαντοστού μπαίνει τελευταίος στον αγωνιστικό χώρο, μερικές φορές και καθυστερημένος, με αποτέλεσμα να έχει δεχτεί κίτρινη για το γεγονός αυτό.
- Ο προπονητής που ξεχωρίζει στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο (και όχι μόνο για τις προλήψεις του) είναι ο Ραϊμόν Ντομενέκ. Ο τεχνικός της Γαλλίας συμβουλεύεται τον... προσωπικό του αστρολόγο τόσο για την ενδεκάδα όσο και για τις προπονήσεις.

συνέχεια στην espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου