ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Ζεύξη Θερμαϊκού να…βάλω;

Της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου στο voria.gr
Μέσα στον κακό χαμό του ασφαλιστικού και των ανταρτών του ΠΑΣΟΚ- οι οποίοι «απειλούν» ότι θα ρίξουν την…κυβέρνηση - δειλά δειλά εμφανίζεται και η ατζέντα των έργων των ετήσιων εγκαινίων της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Δεν φαντάζομαι ότι θα ρίξουν λεφτά για προγραμματισμό μεγάλων υποδομών της Θεσσαλονίκης, όμως κάτι πρέπει να βρεθεί για να εξαγγείλει ο πρωθυπουργός Παπανδρέου κατά την επίσκεψή του στην εκλογική περιφέρεια του Κ. Καραμανλή και του Β. Βενιζέλου. Έτσι, επειδή το Μετρό το άρχισαν άλλοι, η υποθαλάσσια δεν συμφέρει και δεν θα γίνει, η εξωτερική περιφερειακή ακούγεται από ΝΔ εποχή, η μετεγκατάσταση της ΔΕΘ στη Σίνδο εξαγγέλθηκε από τον ίδιο τον Κ. Καραμανλή – πριν φύγει νύκτα – οι τοπικοί παράγοντες σκέφθηκαν να ανασύρουν από τα συρτάρια τους την πρόταση για δημιουργία γέφυρας που θα ενώνει το Αγγελοχώρι με το Καλοχώρι!

Η ιδέα της ζεύξης μπορεί να μην είναι καινούρια, αλλά θα βολέψει πολύ κόσμο, ειδικά αν κάποτε τελειώσει το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Μηχανιώνας, δίπλα σε αναξιοποίητο βιότοπο. Επίσης δεν είναι κακή για τους εργαζόμενους και βιομηχάνους που ζουν ανατολικά και εργάζονται δυτικά «τρώγοντας» καθημερινά τη φρίκη της περιφερειακής και του κέντρου. Όμως, το έργο ακόμη κι αν γίνει μέσω ιδιωτικών κεφαλαίων, με τους ρυθμούς της Θεσσαλονίκης, θα τελειώσει τον επόμενο …αιώνα!

Έτσι, σε δυο μήνες, κι αν μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού υφίσταται η νυν κυβέρνηση, δεν αποκλείεται να ακούσουμε σε επανάληψη όσα μας έχουν υποσχεθεί εδώ και χρόνια. Ίσως, πάλι, τώρα που φεύγει ο Παπαγεωργοπουλος η κυβέρνηση να αποπληρώσει το χρέος του νέου δημαρχιακού μεγάρου. Ίσως γίνει η πολυαναμενόμενη μετεγκατάσταση της ΔΕΘ στη Σίνδο. Ίσως αποφασισθεί σε τι θα μετατραπούν οι νυν εγκαταστάσεις του εθνικού εκθεσιακού φορέα. Ίσως με τις υποψηφιότητες επιχειρηματιών για τον κεντρικό δήμο σφίξουν οι «κ…» των επαγγελματιών της πολιτικής. Ίσως, δεν θα γίνει τίποτε απ όλα αυτά, διότι λεφτά δεν υπάρχουν, αλλά και να υπήρχαν στη Θεσσαλονίκη θα τα έριχναν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου