ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

"Όπισθεν ολοταχώς"...

Πόσες φορές πρέπει να το πούμε;
Φτάνει πια με τα παλιά κομματικά στελέχη που έχουν την αισιοδοξία (ματαιοδοξία) ότι θα εκλεγούν. Βάλτε νέα άτομα, άφθαρτα. Η "κουτάλα" της εξουσίας δεν σας αφήνει να δείτε το πραγματικό μέλλον του τόπου μας.
Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς το ότι τα 150.000 ευρώ (και βάλε) που χρειάζονται για έναν προεκλογικό αγώνα νίκης δεν θα τα εισπράξει αυτός που θα εκλεγεί και μάλιστα με...τόκο; Όλοι γνωρίζουμε πως κανείς από αυτούς που μας διοικούν δεν προτίθεται να θέσει "εαυτόν στην πυρά" για να πάει μπροστά ο τόπος μας (εκτός από ελάχιστους οι οποίοι στην πορεία χάνονται αφού δεν γίνονται δεκτά τα αιτήματά τους από τις κλίκες).
Κάθε μέρα ακούμε και για μια νέα υποψηφιότητα η οποία όμως προέρχεται από άτομα που είναι ήδη χωμένα (και βολεμένα) στην πολιτική. Οι ίδιοι αυτοί δεν προωθούν νέα άτομα (κάτι που μπορούν να το κάνουν ΕΑΝ θέλουν) αλλά έχουν και πάλι την αισιοδοξία ότι θα είναι οι εκλεκτοί των δημοτών.
Ας πάρουν για παράδειγμα την απαξίωση που δέχονται ολοένα και περισσότερο οι βουλευτές, υπουργοί και κάθε λογής πολιτικοί.
Δείξτε ανωτερότητα και εγκαταλείψτε την εξουσία που σας έχει μάθει ΜΟΝΟ να εξουσιάζεται και τίποτε άλλο. Έχετε μάθει να βρίσκεστε σε μόνιμη διαπλοκή, σε διαρκή αναζήτηση "θυμάτων" και σε καθημερινή σχεδόν αναδίπλωση των θέσεών σας και των προεκλογικών σας εξαγγελιών.
Και επειδή θα μας πείτε ότι λαϊκίζουμε...ε ΝΑΙ λοιπόν, λαϊκίζουμε. Και αυτή η λέξη έχει τις βάσεις της στον λαό, λέξη που για σκοπούς δικούς σας την έχετε αλλοιώσει. Τι παραπάνω έχετε εσείς από τον απλό λαό;
Και επειδή υποστηρίζετε ότι είστε όλοι άφθαρτοι εμείς προτείνουμε να ανοιχτούν οι λογαριασμοί όσων διετέλεσαν νομάρχες, δήμαρχοι, κοινοτάρχες, πρόεδροι δημοτικών επιχειρήσεων, αντιδήμαρχοι κλπ. τα τελευταία 20 χρόνια.
Διότι δεν γίνεται ένας που ξεκινάει την πολιτική του καριέρα στην τοπική αυτοδιοίκηση να είναι σχεδόν άφραγκος και μέσα σε λίγα χρόνια να γίνεται επιφανής επιχειρηματίας με περιουσία που σε κανονικές συνθήκες θα χρειαζόταν δεκαετίες για να δημιουργηθεί.
Έχουμε άδικο;

Σ.Δ. (dimit_gr@yahoo.com)

1 σχόλιο:

  1. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΣΟΥΓΚΛΙΝΗΣ21 Ιουνίου 2010 στις 4:42 μ.μ.

    Πες τα "χρυσόστομε"...
    Πού να καταλάβουν απο τέτοια.
    Εδώ κάναν τόσο κόπο να "κλείσουν" τους λογαριασμούς , ντε και καλά να τους ανοίξεται ???
    Αλλά και των συγγενών τους να "ανοίξουν" όπως στην Ευρώπη.
    Τέτοιους πονηρούληδες έχουμε άφθονους, που τις αρπαχτές τις ρίχνουν σε άλλα νούμερα λογαριασμών.
    Αλλά στο τέλος δεν θα γίνει τίποτε γιατί έμαθαν όλοι το παιχνίδι πως παίζεται.
    Ξεπαστρεύεις κανα δύο "αντιρρησίες" και μετά προς την δόξα τραβάς με πεπατημένη διαδρομή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή