ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

Eίμαι υπερήφανος για τις θέσεις που πήραμε μέσα στο Δ.Σ, ως Παράταξη της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, για τα μεγάλα, τα εκκρεμή ΕΘΝΙΚΑ μας θέματα.
Πήραμε ως Δ.Σ. σειρά ΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ και στηρίξαμε όλες τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ψηφίσματα τα οποία δυστυχώς ΔΕΝ στήριξε στο σύνολο της η Αντιπολίτευση. Δυστυχώς ΔΕΝ ήταν τα ψηφίσματα μας «ομόφωνα».
Εμείς όμως ως Παράταξη της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» και ως Διοίκηση κάναμε το καθήκον μας, όπως τουλάχιστον το αντιλαμβανόμαστε.
Πήραμε θέση για το ΚΥΠΡΙΑΚΟ, όπου δεν πρέπει να ξεχνάμε και αυτό πρέπει να τονίζουμε, ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής και πρέπει επιτέλους να αποχωρήσουν οι στρατιωτικές δυνάμεις του κατακτητή!
Πήραμε θέση για το ΑΙΓΑΙΟ και την ΘΡΑΚΗ και τονίσαμε ότι θα πρέπει αταλάντευτα να μείνουμε στην πιστή εφαρμογή των Διεθνών Κανόνων των Διεθνών Συνθηκών και των ψηφισμάτων του ΟΗΕ και οι Κυβερνήσεις να γίνουν πιο αποφασιστικές!
Πήραμε θέση στο θέμα της υπεράσπισης του ιερού ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας, όπου είπαμε ότι θα Σκόπια θα μένουν ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ στον αιώνα τον παντα και το ΝΑΤΟ αν δεν λογικευθούν και αν δεν σταματήσουν τους αλυτρωτισμούς και την παραχάραξη της Ιστορίας.
Και είμαστε επίσης αντίθετοι στην καινούργια πρόταση για «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ», γιατί:
1. Είναι αυτονόητο ότι θα μείνει σε λίγα χρόνια σκέτο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
2. Αλλά και Βαρντάρ είναι ο Αξιός Ποταμός!!! Δηλαδή Μακεδονία του Αξιού; Ο Αξιός φθάνει μέχρι την Θεσσαλονίκη!
Είναι δυνατόν η Ελληνική Κυβέρνηση να λέει ότι η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ» μπορεί να αποτελέσει βάση για συζήτηση; Ντροπή! «Εάν αληθεύει η είδηση ότι η Κυβέρνηση θεωρεί ως ικανοποιητική βάση έναρξης συνομιλιών για την ονομασία των Σκοπίων το «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη», θα πρόκειται για εθνικό έγκλημα. Βαρδάρης είναι ο Αξιός ποταμός ο οποίος διατρέχει κάθετα το γειτονικό κρατίδιο έως τη Θεσσαλονίκη. Είναι αδιανόητο να διαπραγματευτούμε μια ονομασία η οποία περιλαμβάνει ένα γεωγραφικό προσδιορισμό που θα περικλείει και τον Θερμαϊκό Κόλπο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου