ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Βολές Ψωμιάδη κατά Νομαρχιακών Επιτροπών ΠΑΣΟΚ Α και Β Θεσσαλονίκης

Βολές κατά των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΠΑΣΟΚ Α και Β Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σχετικά με χθεσινές δηλώσεις τους. Ο νομάρχης πρότεινε επίσης και συνεργασία και τους κάλεσε να ξεχάσουν τα χρώματα και τις φθηνές κριτικές και να συστρατευθούν όλοι μαζί για το καλό της κοινωνίας.
Εδώ πρέπει να πούμε πως οι πρόεδροι των Νομαρχιακών Επιτροπών δεν κατηγόρησαν μόνο το Νομάρχη αλλά και την κυβέρνηση.

Η δήλωση του Νομάρχη:
«Οι αξιωματούχοι του ΠΑΣΟΚ επαναλαμβάνουν το ίδιο λάθος που έκαναν τόσα χρόνια με τη Θεσσαλονίκη. Μετά από απουσία τριών χρόνων από τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, έχοντας εγκαταλείψει απόλυτα την περιφέρεια, τέσσερις μόλις μήνες πριν τις εκλογές εμφανίζονται ως φωστήρες και ως σωτήρες. Με τέτοιες τακτικές δεν μπορούν να αντιπαρατεθούν στο μεγάλο και δύσκολο έργο που εμείς κάναμε τα τελευταία επτά χρόνια. Θα είναι πιο χρήσιμοι εάν πιέσουν την κυβέρνηση και τον ΟΣΚ να βγάλει έστω τώρα το κονδύλιο που χρειάζεται η Θεσσαλονίκη για τη σχολική στέγη κι ας αφήσουν τη φτηνή κριτική. Η κοινωνία δεν τους παρακολουθεί πια. Ούτε τους αδιάφορους ούτε τους συκοφάντες. Τους καλώ για μια ακόμη φορά να έρθουν κοντά μας να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου. Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα».
Δ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου