ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Δήμος Χαλκηδόνας: Προς ακύρωση οι διαδικασίες για την επιλογή ενός και μόνο γαλάζιου υποψηφίου

Δεν "περπατάει" η λύση της διαδικασίας για την ανάδειξη ενός και μόνο υποψηφίου που θα ηγηθεί του "γαλάζιου" ψηφοδελτίου στον δήμο Χαλκηδόνας. Ο δήμαρχος Αγίου Αθανασίου, αναμένεται, σήμερα, να δηλώσει τηλεφωνικά στον επικεφαλή της επιτροπής, δήμαρχο Χαλκηδόνας κ. Αθανάσιο Νικόπουλο, την αποχώρησή του από τις διαδικασίες και έτσι να τραβήξει ο κάθε υποψήφιος τον δρόμο του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εχθές, ο κ. Αραμπατζής επισκέφθηκε τη Χαλκηδόνα για να παρακολουθήσει το θεατρική παράσταση* του Μορφωτικού Συλλόγου Χαλκηδόνας, κάτι το οποίο δεν έγινε αφού η παράσταση αναβλήθηκε λόγω του καιρού και φαίνεται να είπε πως έπρεπε μέχρι στιγμής να έχει προχωρήσει η διαδικασία για την ανάδειξη ενός και μόνο υποψηφίου αλλά μάλλον ο κ. Νικόπουλος κωλυσιεργεί σκόπιμα καθώς όλα δείχνουν πως έχει ταχθεί στο πλευρό του κ. Τσουκνιδά.


*Ο κ. Αραμπατζής πρότεινε στον Μορφωτικό Σύλλογο Χαλκηδόνας να παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση και στον Άγιο Αθανάσιο.

4 σχόλια:

  1. Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτός ο "αξιέπαινος" Δήμαρχος Χαλκηδόνας, υπαναχωρεί σε θέσεις και υποσχέσεις του. Είναι γνωστός γυριστρούλης στην πιάτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αριστείδης Αραμπατζής αφού διέλυσε τον Δήμο Αγίου Αθανασίου , θέλει να ισοπεδώσει τώρα την Χαλκηδόνα και τα Kουφάλια με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Δηλαδή με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με τους κολλητούς του διαπλεκώμενους. έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο νέος Δήμαρχος του Δήμου Χαλκηδόνας θα είναι ο Γιάννης Μπίκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ!!!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΞΥΠΝΙΣΤΕ!!!! ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή