ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Bασίλης Παπαγεωργόπουλος: "Δεν θα είμαι υποψήφιος"

Aγαπητοί Θεσσαλονικείς,
Είμαι πραγματικά υπερήφανος για το έργο της Διοίκησης του Δ.Θ., για το έργο της Παράταξής μου, της Παράταξης της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» τα τελευταία 11,5 χρόνια. Κυριολεκτικά ΑΛΛΑΞΑΜΕ τη Θεσσαλονίκη και προσφέραμε σε όλους τους τομείς, ουσιαστικές υπηρεσίες, σε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μας.
Ξεκινήσαμε έναν μεγάλο αγώνα για την ΑΛΛΑΓΗ των αυτοδιοικητικών πραγμάτων στην Θεσσαλονίκη μας, έναν αγώνα που ξεκίνησε με το φύτεμα λίγων δένδρων στους δρόμους της πόλης που γεννήθηκα, και την στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας και έφθασε σε ένα έργο που περίμεναν οι συμπολίτες μου 140 ολόκληρα χρόνια και θα μείνει στην ιστορία: Το Νέο μας Δημαρχείο. Και κοντά σ’ αυτό, ένα καινούριο, τεράστιο και πανέμορφο Παραλιακό Μέτωπο, έναν θαύμα στην τέως αλάνα της Τούμπας και τόσα και τόσα άλλα Έργα. Παράλληλα επί 11,5 χρόνια μια τεράστια προσφορά από πλευράς Δήμου, στον τομέα του Πολιτισμού, της Κοινωνικής Πολιτικής, του Πρασίνου, του Περιβάλλοντος, της Καθαριότητας, της Ευταξίας, και σε όλους τους άλλους τομείς των αρμοδιοτήτων μας.
Συγχρόνως, ένας μεγάλος αγώνας για την τόνωση της Διεθνούς ακτινοβολίας της πόλης μας, για την προβολή της Θεσσαλονίκης, και βεβαίως ένας ανένδοτος αγώνας για την προώθηση των Εθνικών θεμάτων και την υπεράσπιση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας. Δεν μείναμε όμως μόνον στο ΠΑΡΟΝ και στα ΤΡΕΧΟΝΤΑ. Σχεδιάσαμε και δρομολογήσαμε και το ΜΕΛΛΟΝ. Προετοιμάσαμε το επόμενο βήμα, στον δρόμο για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της πόλης μας. Έχουμε έτοιμες 10 συγκεκριμένες παρεμβάσεις.
Στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης μέχρι την Νέα Ελβετία και τα Κεραμεία Αλλατίνη, στην περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης μέχρι τους Λαχανόκηπους και τα Βυρσοδεψία, στην περιοχή του θαλάσσιου μετώπου της πόλης μας, στην Άνω Πόλη και τα Κάστρα, στην περιοχή της Ευαγγελίστριας, στο Ιστορικό Κέντρο της Πόλης μας, από τις πλατείες Διοικητηρίου και Αγ. Αποστόλων μέχρι τις Πλατείες Εμπορίου και Χρηματιστηρίου και τις Ιστορικές Αγορές, ένα τεράστιο πλέγμα πεζοδρόμων, ένα μεγάλο πλέγμα ποδηλατοδρόμων, ένα μεγάλο πλέγμα υπόγειων και υπέργειων πάρκιγκ, ένα πλέγμα ανισόπεδων κόμβων και λεωφόρων ταχείας κυκλοφορίας.
Το ΜΕΓΑΛΟ αυτό έργο και ο μεγάλος αυτός αγώνας, πρέπει να ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ. Υποχρέωση όλων μας είναι, να ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ με όλες μας τις δυνάμεις, την μεγάλη κατάθεση ψυχής που έγινε από όλα τα μέλη της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ», την μεγάλη αυτή προσφορά προς την πόλη, από ΟΠΟΙΑ θέση και αν βρισκόμαστε στο μέλλον.

διαβάστε τη συνέχεαι εδώ

1 σχόλιο: