ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Πόσο πιθανές είναι οι πρόωρες εκλογές;


Πόσο πιθανή είναι η προσφυγή στις πρόωρες εκλογές; Σύμφωνα με τις διαρροές του Σαββατοκύριακου που πέρασε και τα σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, «πολύ πιθανή».
Στην πραγματικότητα, όμως, «απίθανη». Κι αυτό γιατί η υπογραφή από την πλευρά της κυβέρνησης τους Μνημονίου, με το ΔΝΤ και την ΕΕ, αποκλείει κάθε ενδεχόμενο να στηθούν κάλπες, τουλάχιστον για την επόμενη διετία. Στις Βρυξέλλες, αλλά και στην Ουάσιγκτον, ούτε που θέλουν να συζητούν το ενδεχόμενο ότι χρηματοδότησαν με 110 δισ. ευρώ την ελληνική οικονομία, για να κάνει... εκλογές.

Μάλιστα, έχουν φροντίσει να το ξεκαθαρίσουν αυτό και στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο, ωστόσο, μπορεί να κάνει το παιχνίδι του, το οποίο υποκρύπτει κι έναν εκβιασμό. Μόνο που αυτός ο τελευταίος είναι για καθαρά εσωτερική κατανάλωση. Απευθύνεται αποκλειστικά προς τους βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης, ενόψει της κατάθεσης, της συζήτησης και της ψήφισης από τη Βουλή του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου. Από το πρωθυπουργικό περιβάλλον, αυτό το οποίο θέλουν να πετύχουν, είναι να θέσουν τους βουλευτές επί του ακολούθου - ηθικού και πρακτικού διλήμματος: καταψήφιση του ασφαλιστικού; Τότε, εκλογές με λίστα.

Και γαία πυρί μιχθήτω. Ωστόσο το ρίσκο που ελλοχεύει είναι μεγάλο. Τι θα γίνει για παράδειγμα, αν υπάρξουν βουλευτές οι οποίοι αποφασίσουν να το καταψηφίσουν, παρά το δίλημμα; Ούτως ή άλλως, υπήρξαν ήδη τρεις που αρνήθηκαν να συγκαταθέσουν στο Μνημόνιο. Αν το παράδειγμά τους ακολουθήσουν κι άλλοι τώρα; Στο ερώτημα αυτό, κατηγορηματική απάντηση δεν μπορεί να δώσει κανείς.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου