ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Kατέστρεψαν εκλογικό περίπτερο του Σταματάκη στη Χαλάστρα

Άγνωστοι κατέστρεψαν ολοσχερώς το εκλογικό περίπτερο (κιόσκι) που είχε τοποθετήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα Σπύρος Σταματάκης στην πλατεία του Ανατολικού στη Χαλάστρα. Οι βάνδαλοι «χτύπησαν» το βράδυ της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου, επιλέγοντας την ώρα που ο δήμαρχος Χαλάστρας Γρηγόρης Ουζούνης εγκαινίαζε το εκλογικό του κέντρο στη Σίνδο.
Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Σταματάκης δήλωσε: «Αυτές οι επιθέσεις δεν μας φοβίζουν, αντίθετα μας δυναμώνουν και μας πεισμώνουν. Γελιούνται όσοι νομίζουν ότι με την τρομοκρατία, θα φιμώσουν τη θέληση του λαού της Χαλάστρας και του Ανατολικού να αλλάξουν σελίδα στον τόπο τους. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Εμείς επιμένουμε να πιστεύουμε στον πολιτικό πολιτισμό. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ως αυριανή διοίκηση του δήμου Δέλτα για να επαναφέρουμε τις χαμένες αξίες του τόπου μας. Εμείς εγγυόμαστε τη συμμετοχή και τη συνοχή όλης της κοινωνίας για να βάλουμε την προοπτική ανάπτυξης σε κάθε γωνιά του δήμου Δέλτα».
Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα ότι οι συνυποψήφιοι του θα καταδικάσουν κατηγορηματικά το περιστατικό, ώστε να μη δυναμιτισθεί το προεκλογικό κλίμα.

10 σχόλια:

  1. Μαφιόζικες τακτικές Σταματάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΤΑ ΚΥΜΙΝΑ ΕΙΧΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ. -ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ Κε ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΡΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.
    ΕΧΕΙΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΦΙΜΩΣΗ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΟΥ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΡΙΚΑΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mας εχει μπουκωσει ο Σταματακης με περιπτερα, με φωτογραφιες, με λεφτα, με κερασματα. Μονο ιδεες δεν εχουμε δει, θεσεις, απόψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΡΕ ΠΟΝΗΡΟΙ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΕΤΕ;
    ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ. Ο ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΊ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΤΕ; ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ......ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΖΑΚΙ Η ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΚΤΟΙ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΠΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OTI KAI NA LETE O STAMATAKIS UA EINAI DIMARXOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. M AYTO TO PLEYRO NA KOIMASE ESY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. OTI KAI NAE LES DHMARXOS THA EINAI O GIOUTIKAS. GIATI FAGONESTE KAI O U2 XERETAI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KATESTREPSAN KAI TO EKLOGIKO TOU OUZOYNI STH XALASTRA!!!! KANIVALOI!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. ΓΙΑΤΊ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή