ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα το συνταξιοδοτικό

Μια πρωτότυπη ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "Προϋποθέσεις συνταξιοδότησης μισθωτών - ελευθέρων επαγγελματιών" διοργανώνει ο Κώστας Πλαγάκος στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κουφαλίων την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ.
Ομιλητής θα είναι ο κ. Ιωάννης Σωπασής, οικονομολόγος - πρώην δ/ντής ΙΚΑ, ο οποίος θα απαντήσει και σε ερωτήσεις - απορίες των συμμετεχόντων.

6 σχόλια:

  1. Και τι θα πεις κε Πλαγάκο; Ότι ας πούμε.. μπορεί να σας κόψαμε το ΕΚΑΣ αλλά εμείς συμπονάμε μαζί σας; Ή μήπως θα τους αναλύσεις το οργανώγραμμα του ξεπουλήματος της ΕΛΛΑΔΙΤΣΑΣ ΜΑΣ;;;
    Ο ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ΚΚΕ
    όταν λες "σας κόψαμε" , "συμπονάμε μαζί σας" τί ακριβώς εννοείς ? Ο Πλαγάκος τα έκοψε? ή
    συμμετείχε στην ηγετική ή όποια άλλη ομάδα σχεδίασε και αποφάσισε το συνταξιοδοτικό , τις περικοπές μισθών ή όλα αυτά τα "καλά" που άρχισαν με τους ΝΔκράτες και σε αυτό τα στάδιο που βρισκόμαστε εκτελούν οι Σοσιαλιστές?
    Εγώ εκείνο που διαβάζω είναι πως πρόκειται για ενημερωτική εκδήλωση και όχι για ανάλυση και εξηγήσεις στο "λαό" γιατί αναγκάστηκε αυτός να πάρει τέτοια μέτρα!! και περίπου να δικαιολογηθεί!! αυτό έχει γέλιο.
    Φίλε ΚΚΕ τα ποσοστά του κόμματος που πιστεύεις αν πιστεύεις ή που εκπροσωπείς αν το εκπροσωπείς συρρικνώνονται και είναι σε λήθαργο εδώ και πολλά χρόνια χωρίς να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη δυσφορία του κόσμου και δεν φταιω εγώ αλλά και κανένας Πλαγάκος γιαυτό παρά μόνο η ξύλινη σας γλώσσα , η στυγνή γραμμή που σας επιβάλουν και ακολουθείτε άβουλα , η έλλειψη έκφρασης , προσωπικής γνώμης , διαφωνίας ή πρότασης και κοντολογίς προσωπικά βλέπω έλλειμμα δημοκρατίας και κατά τη γνώμη μου αυτά είναι μερικά που σας φταινε και όσο για τον εχθρό ή προδότη που ψάχνεις κοίτα καλύτερα πρώτα στο κόμμα σου αλλά και στην αριστερά... μετά γύρνα προς τα κόμματα εξουσίας εκεί είναι και εκεί ήταν αλλά δε τον βλέπεις γιατί φορά κατακόκκινα και αυτός μερικές φορές.

    Το να βγει ο ίδιος ο Πλαγάκος ή κάποιος συνεργάτης του και να πει πως ο συγκεκριμένος είναι και υποψήφιος με τον τάδε συνδυασμό δεν είναι και κακό ούτε και να παρίσταται και ο Δαικούδης το θεωρώ "καπέλωμα" της συνάντησης αντίθετα το βρίσκω προσωπικά τιμιότερο ως μέθοδο προβολής υποψηφίου συμβούλου από τα καραγκιοζιλίκια που στήνονται σε ταβέρνες ουζερί κλπ ή από τα ανταλλάγματα και τους εκβιασμούς που συμβαίνουν αυτό τον καιρό "πόρτα - πόρτα".

    Πρόσεξε φίλε ΚΚΕ τη γνώμη μου και μόνο αυτή λεω χωρίς να είμαι εντολοδόχος υποψήφιος ή ότι άλλο .. απλά τη γνώμη μου.

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΘΕΡΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΡΕ ΧΑΤΖΑΝΤΖΑΡΙ.
    ΕΣΥ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΡΕ ΞΕΡΟΛΑ;
    ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την περίπτωση που είσαι ο Σπάστης και απευθύνεσαι σε μένα και με χαρακτηρίζεις χατζατζάρι καραγκιοζάκο των blogs σου καταθέτω τα πιστεύω μου όπως ζήτησες .
    Πιστεύω πρώτο .
    Ο Αϊνστάιν είχε τελικά δίκιο για τη θεωρεία του περί του απείρου της ανθρώπινης ηλιθιότητας και της μοναδικότητας αυτής της απεραντοσύνης ενώ έκανε λάθος ολκής στη θεωρεία του περί σύμπαντος.

    Και πιστεύω δεύτερο,
    η ευχή του παπά που λεει στη βάφτιση"δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν" είναι ανεπαρκής στις μέρες μας και πρέπει να εμπλουτιστεί ώστε να καλύπτει και νέες σύγχρονες και εξελιγμένες μορφές νόσων.
    υγ - οδηγία - συμβουλή.
    Η μαλακία παραμένει αγιάτρευτη .... η ομοιοπαθητική σε περιμένει

    κατάκτησε την πρωταθλητή.

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΠΑΛΙΟΧΩΡΑΦΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΜΗΝ ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ ΕΔΩ.
    ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΕΣΥ ME ΤΟΣΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο αγράμματος δεν είναι ότι χειρότερο ενώ ο ανεπίδεκτος είναι .

    Είναι η διαχωριστική γραμμή μεταξύ λόγω χαρη βλάκα και ηλίθιου .

    Είρωνα και χιουμορίστα κοκ

    Τώρα όσο για το τι θέλω στα παλιοχώραφα??? Το είπες ήδη, τη θέση μου στον ήλιο του παλιοχώραφου.
    Αν θέλεις μου εξηγείς και που διαφωνείς επί της ουσίας σε αυτά που γράφω .

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή