ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010

Με λουκέτο προειδοποιεί το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Θερμός αναμένεται ο χειμώνας για το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, που προειδοποιεί το υπουργείο Παιδείας με αναστολή της λειτουργίας του, από τη νέα χρονιά, σε περίπτωση που γίνουν περικοπές κονδυλίων.

Μάλιστα, έχουν «παγώσει» οι μετεγγραφές περίπου 1.200 σπουδαστών, σύμφωνα με απόφαση της γενικής συνέλευσης, εφόσον δε δοθεί 1 εκατ.ευρώ για οικονομική ενίσχυση.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ιδρύματος φέτος καταγράφηκε αύξηση 15-20% στις εγγραφές νέων σπουδαστών, λόγω της κατάργησης της βάσης του 10.

«Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με το κτιριακό, κυρίως στα εργαστηριακά μαθήματα, ενώ την ίδια ώρα έχουν σταματήσει και οι προσλήψεις καθηγητών, με αποτέλεσμα σημαντικές ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό» τονίζει ο κ. Παύλος Καρακολτσίδης.
voria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου