ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Στο φεστιβάλ "Ραμσάρ" ο Σπύρος Σταματάκης


Τις εκδηλώσεις του 5ου Φεστιβάλ Ραμσάρ στη Χαλάστρα παρακολούθησε ο υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα Σπύρος Σταματάκης. Ο κ. Σταματάκης συνομίλησε με νέους της περιοχής και τη διοργανώτρια ΜΚΟ «Ομάδα R» που αποτελείται από τη νεολαία της Χαλάστρας και δραστηριοποιείται ενεργά στο πεδίο του περιβάλλοντος.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τους νέους της Χαλάστρας και των γύρω περιοχών να μένουν στον τόπο τους και να διασκεδάζουν σε μια τόσο επιτυχημένη διοργάνωση. Εμείς στηρίζουμε κάθε ενεργό κύτταρο της κοινωνίας και ειδικότερα τα ενεργά μέλη της κοινωνίας των πολιτών που επιδεικνύουν ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα του περιβάλλοντος », τόνισε ο κ. Σταματάκης.

«Ο δήμος Δέλτα έχει απεριόριστες δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης και προσέλκυσης νέων επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η οργανωμένη ανάπτυξη οικοτουριστικών φεστιβάλ και η διοργάνωση παραποτάμιων εκδηλώσεων, για παράδειγμα στον Αξιό, είναι ορισμένες μόνο δράσεις που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε άμεσα, χωρίς μεγάλο κόστος, αλλά με τεράστια οφέλη για την τοπική μας αγορά», υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου