ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010

Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας στον δήμο Αγίου Αθανασίου

Ο Δήμος Αγίου Αθανασίου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων διοργανώνει την «Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας» στον χώρο του 1ου Γ.Ε.Λ. Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης.
Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής, είναι να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία των πολιτών για την οδική συμπεριφορά και οδική ασφάλεια, την εύρυθμη κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την εμπέδωση κυκλοφοριακής αγωγής και παιδείας σε πεζούς και οδηγούς.
Η έκθεση λειτουργεί από εχθές 18-10-2010 έως και 25-10-2010 και κατά τις ώρες 08:00 – 14:00.
Ευελπιστούμε πως η έκθεση θα συμβάλλει τα μέγιστα στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, καθώς επίσης να υποδείξει , να καθοδηγήσει και να βοηθήσει τους πολίτες και κυρίως τη νεολαία στην καλύτερη κυκλοφοριακή αγωγή και οδική παιδεία.
Παρακαλούμε όπως τιμήσετε με την παρουσία σας την Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου