ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Άλλες εποχές !!!


Αθήνα, πάρκο Γουδή, 28 Νοεμβρίου 1925.Οι Δρακάτος και Ζαριφόπουλος θανατώνονται δι απαγχονισμού, μετά από καταδίκη για καταχρήσεις εις βάρος του Δημοσίου, επί δικτατορίας Θεόδωρου Πάγκαλου. Ποιός έχει σήμερα τα κότσια να κρεμάσει τους κλέφτες ???...
windmo.blogspot

1 σχόλιο:

 1. Εκεί το ικρίωμα είναι από ότι βλέπω 2 θέσεων και στις μέρες μας θέλουμε κανονική πολλαπλή γραμμή παραγωγής με τήρηση αυστηρά fi-fo αν και το βλέπω για li-no .
  Επίσης η κατασκευή είναι ξύλινη και δε συνιστά αντοχές σε θλίψη όπως και απεριόριστη χρήση ενώ χρειάζεται τακτικά συντήρηση .
  Ο χώρος δεν είναι στεγασμένος και σε περιπτώσεις που θα υπάρχουν αντίξοες καιρικές συνθήκες θα υπάρχουν και ματαιώσεις επί της αγχόνης (θωρακισμένο και αντισεισμικό κτίριο πρέπει να στεγάσει την αφαιρετική συσκευή και το σχοινί να αντικατασταθεί με πολύκλωνο συρματόσχοινο υψηλών προδιαγραφών .
  Προτάσεις σοβαρές πρέπει να δεχτείτε ώστε να φτιάχνουμε στέρεα και βάσεις πράματα σε αυτόν το τόπο και όχι αρπακόλλα.
  υγ
  και το Παλαμήδι δικό μας κατόρθωμα είναι

  verenikis

  ΑπάντησηΔιαγραφή