ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Πρωτιές?

Τρέμουν τον Μάκη Κούρα οι αντίπαλοί του στο Άδενδρο (και όχι μόνο).
Σύμφωνα με πληροφορίες που συλλέξαμε μέσα από το Άδενδρο, ο κ. Κούρας έχει μεγάλες πιθανότητες να στεφθεί πρώτος σύμβουλος καθώς θα ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα τοπικά κοινά ενώ μεγάλο ρόλο παίζει και η θέση του ως πρόεδρος των εργαζομένων στην AMSTEL αλλά και το γεγονός ότι έχει βοηθήσει αρκετό κόσμο χωρίς κανένα απολύτως προσωπικό όφελος. Σίγουρα ο κ. Αραμπατζής χτύπησε διάνα επιλέγοντας την υποψηφιότητα του κ. Κούρα.
Εδώ πρέπει να πούμε ότι, αρκετοί είναι αυτοί ποιυ μιλάνε για εκλογή - έκπληξη του Σάκη Βενέτη και του Βαγγέλη Μακρυδάκη.

Στο στρατόπεδο του Παναγιώτη Δαϊκούδη οι πρωτιές, ειδικά στα Κουφάλια, αναμένεται να έρθουν από τους Κώστα Πλαγάκο και Σιδέρη Βλαϊκίδη, αφού και οι δύο είναι από τα καλύτερα στελέχη του συνδυασμού, σύμφωνα πάντα με αυτά που λέγονται στα Κουφάλια. Ο Κώστας Πλαγάκος (ο οποίος δεν έχει την στήριξη κανενός ψηφοθηρικού μηχανισμού) έχει ξεχωρίσει σε όλη τη θητεία του ως δημοτικός σύμβουλος αφού έχει καταθέσει πλήθος επίκαιρων ερωτήσεων από τις οποίες όμως δεν έλαβε σχεδόν ποτέ απαντήσεις από τον δήμο Κουφαλίων.
Ο Σιδέρης Βλαϊκίδης έχει δοκιμασθεί και στο παρελθόν σαν δημοτικός σύμβουλος (επί δημαρχίας Τσουκνιδά) και έχει αποδείξει πως παραμένει καθαρός και σταθερός τόσο στις απόψεις του όσο και στην προσωπικότητά του.

16 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΒΛΑΪΚΟΥΔΗΣ ΠΡΌΒΑΤΑ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΡΑΣ - ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ
    ΓΝΩΣΕΙΣ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΗΘΟΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΔΕΝΔΡΟ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΝΤΑΙΚΟΜΠΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΜΑΝΑΚΗΣ,ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ,ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΟΡΩΝΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ,ΓΚΕΛΤΣΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΛΕΥΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ 31/12/2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KSEXASATE TON BASILIKO TON BAINA KAI FISIKA TON MEGALO XEROLA TON TSERKEZH GIATI 2 APO AFTOYS BOLEPSAN TA PEDIA TOYS FISIKA OXI OLA PISTEVOUN POS AFTH THN FORA THA TA BALOUN KAI AFTA KAI O 3 TIS PAREAS ANAZHTH AKOMH 3 XRONIA ENA EXTRA EISODHMA SAN ANTIDIMARXOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Γέφυρα έχουμε τον πρόεδρο που μέχρι χθες "έκραζε" τον Αραμπατζή και τώρα που άλλαξε στρατόπεδο και πήγε μαζί του στάζει μέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μιά ερώτηση ;μπορεί να είναι υποψηφιος καποιος που είναι υπάλληλος τοπικης αυτοδιοίκησης γιατί κατι πήρε το ματι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκεί που φτύνουμε ..γλύφουμε.
    Βαινάς , Κορώνας Ανδρέας , Νικόπουλος.
    Παραδείγματα προς ...αποφυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. SHAKERISTA ΘΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,
    ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.
    ΕΥΓΕ, ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
    ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ, ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ.
    ΒΓΑΖΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ Ή ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΩΦΕΛΟΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ -ΝΤΟΥΚΟΥ-, ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ, ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΩΝ.
    ΓΙΑΥΤΟΥΣ -ΜΟΥΓΚΑ-, ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, Η ΝΙΤΣΑ Η ΓΕΙΤΟΝΙΣΑ Η ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡ ΜΙΤΣΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ.
    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ;
    ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ;
    ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ;
    Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΠΟΥ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ
    ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ, Ο ΜΑΚΗΣ, Ο ΤΑΚΗΣ, ΚΑΙ Ο ΜΙΤΣΟΥΛΑΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ, ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙΣ Η ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΞΥΛΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΑΣ, ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ, -ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙΣ Η ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ- ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

    Υ.Γ. ΑΦΗΝΙΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ,
    ΕΓΩ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ "ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ". ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΟΊ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ 430 ΣΧΕΔΟΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ -ΠΡΩΤΙΕΣ-.
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΙ ΣΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ, ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ.
    ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ, ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ ΠΡΩΤΟΙ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ -ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΝ- ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΔΟΣΑΒΒΑΔΕΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΥΡΩΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ.

    ΜΕ ΠΙΚΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG AYTOY, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑ ΜΑΚΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ..ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΕΡΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΧΑΡΚΤΗΡΑ.ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ..ΣΤΑΡΑΤΟ...ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ 25 ΧΡΟΝΙΑ.ΘΕΩΡΩ ΤΥΧΕΡΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ,ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ [ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΕ ]ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΑΜΦΙΒΑΛΟΥΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ..ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ..ΜΑΚΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. EAN KANEIΣ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ BLOG MAΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. E OXI KAI KOUTSIKOS OTI KALITERO EXEI TO ADENDRO! DEN EMFANISTIKE OUTE SE ENA DHMOTIKO SUMVOULIO OLI TIN TETRAETIA KAI TWRA THIMITHIKE NA MPEI PALI YPOPSIFIOS !!!
    DEN TOU EFTASAN OSA EXEI FAEI TOSA XRONIA?
    STO ADENDRO POU TON KSEROUN DEN THA PAREI PSIFO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ολα τα λεφτα κυριοι και κυρίες ειναι η ΕΝΟΤΗΤΑ στη Χαλκηδονα. Μανακης Βασιλικος Κορωνας Νικοπουλος και ο κουμπαρος του Βαινας!!!!!
    Αληθεια ρε μάγκες ποιός είχε δίκιο;
    ο Μανιξ που τον λέγατε κλέφτη; ή εσείς που ήρθατε για να μας σώσετε και στο τέλος και σας καταδικάσαν τα δικαστήρια και τα κουμπαράκια ανεβάζει το ένα το άλλο ΛΑΜΟΓΙΟ και ΔΕΝ ΜΙΛΙΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ. Πειτε και στο κόσμο πόσα πήρατε φανερά απο μισθούς, πείτε και πόσο χρέος αφήνετε και μετα ζητήστε ψήφο.
    ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή