ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010

Σχολική βιβλιοθήκη 1ου Γυμνασίου Χαλάστρας

Άρχισε να λειτουργεί η νέα Σχολική Βιβλιοθήκη του 1ου Γυμνασίου Χαλάστρας. Διαθέτει πλήθος βιβλίων σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα και ένα ευχάριστο περιβάλλον γιά ανάγνωση που θα βοηθήσει τα μέγιστα την σχολική κοινότητα.
Έγινε με πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα δανείζει βιβλία στους μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου Χαλάστρας καθώς και στους γονείς των μαθητών κατά τις ώρες 08,15-14,00μμ ,εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Χαλάστρας
KOYKOPΙΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου