ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

"Κεκλεισμένων των... μικροφώνων"

Το "κεκλεισμένων των θυρών" το γνωρίζετε. Το "κεκλεισμένων των μικροφώνων" όμως;
Όσο και αν φαίνεται παράλογο υπάρχει και αυτή η έννοια. Και φυσικά την έχουν ανακαλύψει οι δημοτικοί σύμβουλοι όταν θέλουν να αναφερθούν σε θέματα για τα οποία είναι υπαίτιοι όλοι τους.
Και ξέρετε τι σημαίνει "κεκλεισμένων των μικροφώνων"; Ότι όλα όσα λέγονται τη στιγμή εκείνη δεν καταγράφονται στα πρακτικά, άρα δεν μπορεί κανείς να τα αποδείξει (εκτός από το φιλότιμο, το οποίο όμως απουσιάζει από τις τάξεις τους...)
Κάτι τέτοιο σκαρφίστηκαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Χαλκηδόνας όταν αναφέρθηκαν στις τεχνικές εκθέσεις των χωματουργικών που αναφέραμε σε παλαιότερη ανάρτησή μας και τα είπαν ένα χεράκι, έξω φυσικά από τα "αυτιά" του μαγνητοφώνου.
Μωρέ μπράβο δημοκρατία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου