ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Συγκέντρωση όλων των υποψηφίων του Αραμπατζή

Σε ιδιαίτερα θερμό αλλά και άκρως ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ σε κοσμικό κέντρο των Κουφαλίων η παρουσίαση όλων των υποψηφίων (δημοτικών και τοπικών) του υποψ. δημάρχου κ. Αριστείδη Αραμπατζή.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν όλα τα στελέχη του ψηφοδελτίου με τις συζύγους τους.
Ο κ. Αραμπατζής παρουσίασε σε γενικές γραμμές το πρόγραμμά του και κάλεσε όλους του υποψηφίους να συνταχθούν για μια νικηφόρο πορεία.
Αύριο τιο βράδυ, στο κέντρο "Γλυκοχάραμα" στον Άγιο Αθανάσιο, θα παρουσιάσει τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου του ο υποψ. δήμαρχος Παναγιώτης Δαϊκούδης.
Δ.Κ.

(Σε λίγη ώρα θα δείτε και φωτό).

1 σχόλιο:

  1. Περίμενε να δεις και την Αραμπατζού αυτές τις μέρες να πίνει "καφέ" στα Κουφάλια σε καφέ φιλάθλων που διοργανώνει και προετοιμάζει γυναίκα υποψήφιου με κυρίες των Κουφαλίων . Ποιος θα διοικεί αυτό το Δήμο ?? θα δούμε.

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή