ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Τελικά, μήπως ο Jeffrey είχε δίκιο?

Tελευταία και καταϊδρωμένη (ξανά) έρχεται η Ελλάδα ανάμεσα στα κράτη-μέλη της ΕΕ στην κατάταξη της Διεθνούς Διαφάνειας αλλά το παρήγορο είναι ότι υπάρχουν και χειρότεροι από εμάς αφού η Ελλάδα καταλαμβάνει την 78η θέση ανάμεσα σε 178 χώρες.
Βέβαια, πέρυσι ήταν στην 71η θέση αλλά κατακρύλησε στην 78η σύμφωνα με τα στοιχεία του Δείκτη Αντίληψης της Διαφθοράς.
Σε παγκόσμιο επίπεδο, με βαθμολογία 9,2, την πρώτη θέση της κατάταξης καταλαμβάνει η Δανία η Νέα Ζηλανδία και η Σιγκαπούρη. Από τις πιο διεφθαρμένες χώρες είναι η Σομαλία, το Αφγανιστάν και η Μιανμάρ.
Για την Ελλάδα, να ευχηθούμε και εις ανώτερα ή και εις κατώτερα?

1 σχόλιο:

  1. Ο Π"νδρέου είναι αλήτης κατα τη γνώμη μου και βρίσκετε σε διατεταγμένη πορεία .. φέρθηκε προδοτικά κατά της χώρας που τον ανέδειξε και των κατοίκων της.
    Ο γιος της Τσαντ τελικά και όχι του Ανδρέα έφτασε να απειλεί τους ιθαγενείς της χώρας που καταδυναστεύει με εκλογές και δεύτερο μνημόνιο και εκδικείται παράλληλα όλους τους συνεπείς φορολογικά πολίτες κάνοντας φιγούρα στους Ευρωπαίους


    Από το Μίκη το παρακάτω αφιερωμένο στον αλητήριο που νομίζει πως κυβερνά αλλά και στους φελλούς που τον πλαισιώνουν χειροκροτώντας τον και κάνουν και τους σοσιαλιστές προσπερνώντας το γελοίο Καραμανλή με τους όμοιους του

    «Ο Γιώργος Παπανδρέου με τη χθεσινή διακαναλική συνέντευξή του, εκβιάζει τον ελληνικό λαό, ότι αν δεν ψηφίσουμε τους δικούς του, θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Σε αυτές τις συνθήκες οι εκλογές είναι θάνατος για την Ελλάδα, είμαστε σε διάλυση, θα σταματήσουν τα πάντα» δήλωσε ο Μίκης Θεοδωράκης. Ακόμη ανέφερε ότι έχει διαπιστώσει πως «αν κυβερνούσε ο Κώστας Καραμανλής, οι προοδευτικές και άλλες δυνάμεις της χώρας θα είχαν κάψει την Ελλάδα».

    verenikis

    ΑπάντησηΔιαγραφή