ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

O γιατρός κ. Λάμπρος Λαμπρογιάννης υποψήφιος με τον Μπόλαρη


Δημοσιεύουμε ένα από τα πολλά μαίηλ που λάβαμε για υποψηφιότητες.
Πρόκειται για ένα νέο παιδί που στά 30 χρόνια του πρόλαβε να κάνει τόσα πολλά στον επιστημονικό και επαγγελματικό τομέα και συγχρόνως να ασχολείται με τα κοινά. Νομίζουμε ότι παρόμοιες περιπτώσεις είναι οάσεις μέσα στην έρημο της πολιτικής μας ζωής και πρέπει να τις προσέξουμε.
Υπόσχεση ότι θα φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξε ο κ.Μάρκος Μπόλαρης δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της κεντρικής Μακεδονίας για τη Θεσσαλονίκη με το συνδυασμό «Κεντρική Μακεδονία-Μέτωπο Ανάπτυξης». κ.Λάμπρος Λαμπρογιάννης. Συγκεκριμένα τόνισε ότι «Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα η παρουσία μου στο «ψηφοδέλτιο νίκης» του κ.Μάρκου Μπόλαρη όχι μόνο γιατί αποτελεί ένα από τα αξιότερα πολιτικά στελέχη που έχει να επιδείξει αυτός ο τόπος, αλλά και γιατί η πρόκληση που αναλαμβάνουμε όλοι εμείς οι υποψήφιοι τη δεδομένη στιγμή για τον τόπο μας, στις πρώτες εκλογές της αιρετής περιφέρειας, είναι ζωτικής σημασίας. Είναι ζωτικής σημασίας γιατί καλούμαστε να προσφέρουμε λύσεις σε μία δύσκολη συγκυρία. Θα αγωνιστώ λοιπόν, για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξε, γιατί η υποψηφιότητα μου είναι ένα ακόμα δείγμα του τρόπου με τον οποίο θα διοικήσει την αιρετή περιφέρεια ο Μάρκος Μπόλαρης, που βασικό του συστατικό θα είναι το μίγμα της εμπειρίας των παλαιότερων και το πάθος για δημιουργία των νεότερων». Στη συνέχεια επεσήμανε ότι «Η δήθεν ανανέωση που επιχειρείται από νέες ηλικιακά και λαμπερές υποψηφιότητες, δεν αποτελεί λύση από μόνη της. Χρειαζόμαστε φρέσκιες ιδέες, καταρτισμένο προσωπικό και σύγχρονες νοοτροπίες στο νέο θεσμό της αιρετής περιφέρειας».
Ο κ.Λάμπρος Λαμπρογιάννης γεννήθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας του καταγόταν από τον Ασκό Λαγκαδά και η μητέρα του κατάγεται από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Ζει στην Άνω Πόλη. Τελείωσε το 13ο Λύκειο Θεσσαλονίκης και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ., από όπου αποφοίτησε το 2005. Σήμερα ολοκληρώνει τις σπουδές του στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Παράλληλα, παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα << Νανοεπιστήμες και νανοτεχνολογίες >> στο Τμήμα Φυσικής. Μιλάει τρεις γλώσσες ( Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά). Είναι ειδικευόμενος στην Οφθαλμολογία. Υπηρέτησε στο Νοσοκομείο της Νάουσας και, ως αγροτικός γιατρός, στο Αγροτικό Ιατρείο του Σταυρού και στο Κέντρο Υγείας της Νέας Μαδύτου. Σήμερα είναι επιστημονικός συνεργάτης στην Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ήταν μέλος του συντονιστικού της ΠΑΣΠ Ιατρικής και αργότερα της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΠΑΣΠ Θεσσαλονίκης. Στο Συνέδριο Επανίδρυσης του 2007 εκλέχτηκε στην Εθνική Αντιπροσωπεία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης στη Β΄ Θεσσαλονίκης από το 2005. Είναι ιδρυτικό μέλος της Μ.Κ.Ο. <<Νεανικός Όμιλος Πολιτικής Έκφρασης- Ν.Ο.Π.Ε.>>

17 σχόλια:

  1. Κιομουρτζής Γιάννης13 Οκτωβρίου 2010 στις 7:55 μ.μ.

    Από τα πιο αξιόλογα νέα παιδιά της Β' Θεσσαλονίκης. Καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού το λέει ο Κιομουρτζης κάτι δεν μου αρέσει καθόλου. Τον εκαψες τον άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κιομουρτζής Γιάννης14 Οκτωβρίου 2010 στις 2:37 μ.μ.

    Επιλογή σου είναι να τον ψηφίσεις ή όχι....όπως το ίδιο ισχύει και για εμένα...τώρα αν καεί ή όχι, το αποτέλεσμα θα δείξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλοδοξο αρβανιτοπουλακι. Γυαλιζει το ματι του όχι απο εξυπναδα αλλα απο πονηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι ταυτόχρονα με το άρθρο μπήκε η μόστρα του στην μόνιμη αριστερή στήλη, και μάλιστα μοναδική αυτή τη στιγμή που γράφω.

    Ποια είναι τα τόσα πολλά που πρόλαβατε να κάνετε, όπως αναφέρετε στην αρχή του άρθρου, που ο ίδιος προφανώς συντάξατε; Ποια ειδοποιός διαφορά σας ξεχωρίζει τόσο, από τους υπόλοιπους γιατρούς της σειράς σας; α! ναι! μόλις το εντόπισα: το ότι ήσαστε μέλος της συντονιστικής της ΠΑΣΠ Ιατρικής. Συγχαρητήρια.

    Θα το επαναλάβω και σ'εσάς: δεν απευθύνεστε σε ηλίθιους. Πολλοί από τους επισκέπτες μπορεί να είναι περισσότερο μορφωμένοι από εσάς. Οπότε μην εκτίθεστε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Μπύθουλα, ας αναγνωρίζουμε μερικά πράγματα με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα.
    Να μη τα ισοπεδώνουμε όλα.
    Θα συμφωνήσω μαζί σου αν μας πεις πόσα και ποιά πτυχία είχες εσύ σε ηλικία 30 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ ανώνυμε 12:04, ίσως κάποιοι μεγαλύτεροι να εντυπωσιαστούν από ένα τέτοιο βιογραφικό, αλλά στην ηλικία μας, πιστέψτε με, τα πράγματα είναι διαφορετικά:
    Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Το 1 και πολλές φορές τα 2 μεταπτυχιακά είναι εκ των ων ουκ άνευ. Αρκετοί από εμάς αποκτούμε και διδακτορικό, μαθαίνουμε άριστα 1, 2 ξένες γλώσσες. Μερικοί έχουμε με υπερηφάνεια δει τις εργασίες μας να δημοσιεύονται σε μεγάλα περιοδικά του εξωτερικού. Η συντριπτική πλειονότητα δεν φιλήσαμε κατουρημένες ποδιές ΠΑΣΠ, ΔΑΠ, ΠΣΚ, κτλ, για να πάρουμε πτυχίο. Ζούμε σ'αυτά τα χωριά. Πολλοί από τους φίλους μας δεν σπούδασαν αλλά πέτυχαν κι αυτοί πολλά πράγματα στη ζωή τους.

    Ο γιατρός φίλος σας, που με περισσή οίηση και πολιτική πονηρία έστειλε το κείμενο και την διαφήμιση, δεν είναι ο Vesalius, αλλά ανήκει ακαδημαϊκά στον μέσο όρο της σειράς του. Και ας μιλήσουμε επιτέλους πολιτικά. Ο φίλος σας υπάγεται στην ομάδα υποψηφίων που προκύπτουν από προγράμματα κομματικής γενετικής αναπαραγωγής, στους οποίους αναφέρθηκα εδώ:
    http://stoshaker.blogspot.com/2010/10/blog-post_9962.html

    Μαθαίνω ότι όντως προωθείται από συγκεκριμένο βουλευτή. Ο πρώτος σχολιαστής-υπερασπιστής του σε αυτή τη δημοσίευση είναι ανηψιός του βουλευτή, όπως πληροφορήθηκα. Ετοιμοπόλεμο σύστημα. Δεν έχει νόημα να ονοματίσω τον βουλευτή, γιατί όλοι τους, μα όλοι τους, τα ίδια πράτουν για να εδραιώσουν την εξουσία τους.

    Όπως έγραψα πριν, τα κομματικά νύχια που έχουν μπει βαθιά στην τοπική αυτοδιοίκηση μας έχουν φέρει μεταξύ άλλων σ'αυτή την κατάσταση. Καιρός ν'αρχίσουμε να κόβουμε κάποιες εμφανείς παρονυχίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κιομουρτζής Γιάννης16 Οκτωβρίου 2010 στις 3:00 μ.μ.

    Αν έχεις όντως τόσο καλές πληροφορίες, θα ξέρεις ότι με τον συγκεκριμένο δεν είχα και τις πιο άριστες σχέσεις κατά το παρελθόν. Τώρα μέσα από την ανωνυμία του Μπύθουλα, λες διάφορα ψεύδη και κάνεις την κριτική σου. Από τη μια, θέλετε νέους ανθρώπους και μορφωμένους και από την άλλη τους κατακρίνετε. Εσύ κ. Μπύθουλα, θα μας πεις ποιον στηρίζεις? Γιατί και αν άλλοι υποψήφιοι διαφημιστούν μέσω του συγκεκριμένου blog, θα κάνω πάλι σχόλιο, αλλά και για εκείνους θα βρεις κάτι να πεις. Μήπως εσύ εξυπηρετείς κάποιον άλλο?
    Είναι δικαίωμα σου να ψηφίσεις τον συγκεκριμένο ή όποιον άλλο θες. Τώρα αν τον υποστηρίζω ή αν εκφράστηκα για την υποψηφιότητα του κ. Λαμπρογιάννη, αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου. Δεν είναι όμως δικαίωμά σου να εκφράζεσαι και να συκοφαντείς χιλιάδες νέους που ασχολούνται με την ΠΑΣΠ ή την ΔΑΠ ή όποια άλλη παράταξη και ταυτόχρονα να λες ότι φιλήσανε κατουρημένες ποδιές για να πάρουν το πτυχίο τους.
    Το΄θέμα σου είναι με συγκεκριμένο βουλευτή τον οποίο εσύ προφανώς δε συμπαθείς και είναι και αυτό επιλογή και δικαίωμά σου.
    Αν είμαι υπερασπιστής του, αυτό θα το δούμε...Εσύ πρότεινέ μας κάποιον υποψήφιο για να δούμε και τα δικά σου κριτήρια κ. Μπύθουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ?
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΕΙ....ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ, ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νέους με νέες μεθόδους θέλουμε. Και ο Κιομουρτζής αλλά και ο γιατρός είναι νέοι ηλικιακά. Οι μέθοδοι τους είναι παρωχημένες.

    Κύριε Κιομουρτζή, μην μου αγχώνεστε. Τί να κάνω; Δεν συμπαθώ τους βουλευτές και τους παρατρεχάμενους τους. Τους θεωρώ σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνους για την κατάντια μας, μέσα από τα ρουσφετολογικά γραφεία τους. Είστε ένας από τους παρατρεχάμενους, μια και απ'ότι μαθαίνω δουλεύετε σε γραφείο βουλευτή. Οπότε καταλαβαίνω γιατί βγάλατε τα νύχια και τα δόντια σας. Το συμφέρον σας υπερασπίζεστε.

    Όμως μην μου ηθικολογείτε κύριε Κιομουρτζή γιατί μέχρι να εκλεγεί ο θείος σας, μαθαίνω ότι είχατε άριστες υπόγειες σχέσεις με όλα τα πολιτικά γραφεία για την ευόδωση των στόχων σας. Και σας πείραξε η ανωνυμία μου, έτσι; Περισσή υποκρισία.

    Εγώ δεν εκλιπαρω κανέναν. Και η νεολαία που υποστηρίζω δεν έχει καμία σχέση με βουλευτικά γραφεία, ούτε με την ΠΑΣΠ-ΔΑΠ-ΠΣΚ, κτλ. Τα είδαμε τα χαϊρια μας από τα κομματόσκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κιομουρτζής Γιάννης16 Οκτωβρίου 2010 στις 6:55 μ.μ.

    Δε θα συνεχίσω την κουβέντα μαζί σας για άλλους λόγους....Τώρα ο υποκριτής φαίνεται από το πόσο θάρρος έχει να το υπερασπιστεί δημόσια και με ΟΝΟΜΑ.....
    Και το τι έκανα στο παρελθόν και τι σχέσεις είχα και έχω με όλους τους βουλευτές, νυν και τέως, είναι δική μου δουλειά, μιας και πάντα ότι έκανα το έκανα φανερά....όσο κάποια θέλουν μέσα από την ανωνυμία τους να μας γυρνάνε στο σκοταδεισμό, τόσο, όπως ευαγγελίζεστε ο τόπος θα γυρνάει πίσω.
    ΥΓ: αν μπούνε αναρτήσεις για γνωστούς από άλλες παρατάξεις, θα είμαι και τότε υποκριτής; εσείς έχτε φίλους μόνο από την (όποια)παράταξη υποστηρίζετε;έτσι θα ανατρέψετε τον κόσμο και την κοινωνία μας;Ξέχασα να ευχηθώ καλή επιτυχία και στον φίλο μου τον Ανδρέα Οκλαλιώτη. για αυτό, κατηγορείστε με συνειδητά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σημασία έχουν οι ιδέες μου κ. Κιομουρτζή και όχι το όνομα μου. Τα επιχειρήματα μου έπρεπε να κριτικάρετε. Γιατί δεν το κάνατε;

    Οι σκοτεινές διαδικασίες κ.Κιομουρτζή έχουν να κάνουν όχι με τη διατύπωση κριτικής, αλλά με τους διαδρόμους των βουλευτικών γραφείων όπου εργάζεστε:
    Με τις ίντριγκες, τα φακελώματα, την προνομιακή μεταχείριση πολιτών, τους πολιτικούς εκβιασμούς και όλα αυτά τα εμετικά.

    Αν ήμουν στην θέση σας (φτου φτου φτου), αν εργαζόμουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον (διορισμένος από τον θείο μου, με έναν υπέρογκο μισθό πληρωμένο από τους άμοιρους Έλληνες) θα φρόντιζα τουλάχιστον να μην ηθικολογώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο στο παλικάρι για το βιογραφικό του, αλλά πόσοι συμφοιτητές του, που τελείωσαν το 2005, ακόμη περιμένουν να ανοίξει θέση για ειδικότητα?
    Τώρα για το πώς βρήκε ο κ. Λαμπρογιάννης όλες τις θέσεις ανοιχτές και μάλιστα γύρω από τον τόπο κατοικίας του, μάλλον πρέπει να λειτούργησε η αξιοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μιλαω αριστα γερμανικα. Ας ερθει να μιλησουμε γερμανικα, αφου λεει οτι γνωριζει αριστα γερμανικα ο προστατευομενος σας. Α ρε ψευταραδες πολιτικαντηδες. Που βαυκαλιζεστε για προσοντα που δεν εχετε. Οσο για το παραμυθι του νεου παραπαει. Κουραστηκε, αγωνιστηκε για να ειναι νεος; Δεν το καταλαβαινω. Οι ιδεες εχουν σημασια και κυριως οι πρακτικες των ανθρωπων, οχι η ηλικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. kala blepw tosi wra edw ti sizitisi k den kserw an prepei na gelasw i na klapsw...
    dld kirie mpithoula ( pou den exete to tharros na vgeite na milisete epwnima) to na eisai neos me ena kalo viografiko einai kati to mempto???giati eseis auto mas parousiazete! o anthrwpos kalws i kakws k entelws sigkiriaka einai neos eite mas aresei eite oxi, einai morfwmenos eite sas aresei eite oxi kai poli ma poli aksiologos anthrwpos eite sas aresei eite oxi....
    den katalavainw kirie mpithoyla eipame? nai den katalavainw giati tosi kakentrexia de sas valame k to pistoli ston krotafo na psifisete ton kirio lamprogianni eleutheria exoume k o kathenas mporei na kanei tis epiloges tou
    episis kirie mpithoula eipame? nai katalavainw oti mporei na exete komplex apenanti se kapoion pou mporei na exei kanei 2 pragmata aksiologa sti xwi tou katanohto alla aafou eiste toso anatreptikos xeimarwdis k kata tou katestimenou mpla mpla mpla mpla giati de mas lete pws legeste k kriveste pisw ap tin anwnimia sas san ena katourimeno paidaki???
    a ki etsi gia tin istoria epeidi tigxanei na gnwrizw ton ypopsifio proswpika ki oxi oti sas afora dld tin imera tis orkomwsias tou etrekse kateuftheian sti naousa gia na parei seira oute kafe oute tpt k pali eidikotita ekane 1 xrono k twra tha perimenei alla 2 gia na kanei tin ipoloipi
    i anoisia loipon kirie mpithoula eipame?nai i anoisia kai i vlakeia exoume pei einai anikiti gi auto k kserw pws akri de tha vgalw ap auti ti sizitisi giati ektos apo laspologos eiste kai anoitos....
    sas euxaristw gia ton xrono sas kirie opws sas eipame de thymamai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ελπίζω τελικά να βγει κάποιος σοβαρός άνθρωπος να πει δυο τεκμηριωμένες κουβέντες υπέρ του. Greeklish υστερικές κραυγές, άναρθρος λόγος, enfants gâtés. Θα μου πεις, τι περίμενες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΓΚΥΕΙΣΗ.ΤΖΙΤΖΙΣ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή