ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Βήμα για τους υποψηφίους

Όποιος υποψήφιος/α θέλει να προβληθεί μέσα από το blog μας μπορεί να στείλει φωτογραφία και στοιχεία του στο e-mail που βλέπετε στην κεντρική σελίδα, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση και φυσικά ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

6 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να προτείνω στους φίλους & φίλες υποψήφιους, να συνοδεύουν αν είναι δυνατό τις φωτογραφίες τους με ένα σύντομο βιογραφικό.

    Το μορφωτικό επίπεδο, η κοινωνική δράση, η εργασιακή εμπειρία είναι στοιχεία που αφορούν τους ψαγμένους ψηφοφόρους. Επίσης προστατεύουν τους ίδιους τους υποψήφιους από επιθέσεις εκ του πονηρού.

    Ο δήμος είναι μεγάλος σε έκταση και σε πληθυσμό και δεν γνωριζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΠΥΘΟΥΛΑ; ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό είναι όντως ένα θέμα.

    Για να συμπληρώσω την πρόταση μου, θεωρώ επίσης απαραίτητη την προσκόμηση από τους υποψηφίους, πρόσφατης αιματολογικής εξέτασης. Έχουμε πήξει στην χοληστερόλη και τα τριγλυκερίδια τόσα χρόνια. Ντροπή!

    Για να σοβαρευτώ, εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι που αξίζει να υποστηριχθούν. Η διαδικασία της φυσικής επιλογής: αν δεν πετάξουμε το φθαρμένο DNA είμαστε καταδικασμένοι να συνεχίσουμε να ζούμε στους τριτοκοσμικούς δήμους που ζούμε αυτή τη στιγμή.

    Πιστεύω ότι δεν είμαστε λίγοι οι νεότεροι άνθρωποι που θα κρίνουμε όχι βάση του επωνύμου, αλλά του εγκεφαλικού περιεχομένου. Μακάρι να βγει κάτι καλύτερο αυτή τη φορά.

    Οι υποψήφιοι δήμαρχοι μας μου φαίνονται μάλλον ανεπαρκείς, αλλά αν στείλουμε αξιόλογους συμβούλους δίπλα τους, θα κάνουμε τα πράγματα πολύ καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΜΠΥΘΟΥΛΑ. Η ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ ανώνυμε, 11:51, εγώ πιστεύω ότι πρέπει να συμμετέχουμε όλοι και θα σου εξηγήσω τα επιχειρήματα μου.

    Ας πάρουμε για παράδειγμα τις βουλευτικές εκλογές. Όλοι ή σχεδόν όλοι οι βουλευτές στην περιφέρεια μας, είναι επαγγελματίες της πολιτικής, που η δύναμη τους στηρίζεται όχι στον πολιτικό λόγο και το έργο τους, αλλά στα ρουσφέτια και στην ικανότητα τους να απλώνουν τα πλοκάμια τους τοποθετωντας δικούς τους ανθρώπους σε:
    -δήμους και δημοτικά συμβούλια,
    -τοπικά & νομαρχιακά κομματικά όργανα,
    -επιμελητήρια,
    -συλλόγους,
    -και σε όποια άλλη οργανωμένη μορφή της κοινωνίας μπορούν να διεισδύσουν.
    Θεμιτή είναι αυτή η δράση μόνο όταν ο στόχος είναι καθαρά πολιτικός, δηλαδή η προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών και όχι της βολευτικής τσέπης.

    Αν δεν μείνουμε απαθέστατοι εγώ κι εσύ, αν πάμε να ψηφίσουμε ανθρώπους νέους, που δεν έχουν γίνει καθεστώς, αμέσως ανατρέπουμε τα θεμέλια αυτού του σαθρού οικοδομήματος, που έφερε την χώρα εδώ που την έφερε.

    Αντίστοιχα είναι τα πράγματα και στις δημοτικές εκλογές. Καταλαβαίνω ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι δεν είναι το creme de la creme της τοπικής κοινωνίας μας. Τα κόμματα και όλοι οι βολευτές έχουν μπηγμένα βαθιά ακόμη τα νύχια τους στο σύστημα.
    Τί μπορείς να κάνεις; Διάλεξε τον λιγότερο άθλιο συνδυασμό, στείλε τα παπούδια της πολιτικής στα σπίτια τους, δες τα βιογραφικά, εντόπισε τους νέους ανθρώπους, με φρέσκα μυαλά και χωρίς εξαρτήσεις, και ψήφισε τους με τα ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ.

    Αλλιώς δεν θα αλλάξει τίποτα και την ευθύνη θα την έχουμε κυρίως εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσοι λιγότεροι ψηφίσετε, τόσους λιγότερους σταυρούς θα χρειαστώ για να εκλεγώ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την αποχή ή για την άκυρη ψήφο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή