ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Σημείωση για την ανάρτηση: "ποιος και γιατί φοβάται τον ανοιχτό δημοκρατικό διάλογο"

Πολύ συχνά λαμβάνουμε e-mail τα οποία αναφέρονται σε πολτικές καταστάσεις, ειδικά τοπικές.
Σήμερα λάβαμε ένα e-mail από αναγνώστη τον οποίο θεωρούμε απόλυτα έγκυρο σε ότι μας έχει πει μέχρι στιγμής και τον ευχαριστούμε.
Αναφερόμαστε στη ανάρτηση που έκανε σήμερα το απόγευμα ένας από τους διαχειριστές του blog με τίτλο: "Ποιος και γιατί φοβάται τον ανοιχτό δημοκρατικό διάλογο;"
Έτσι, μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε ο συνεργάτης μας Δ.Κ. από τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Παναγιώτη Δαϊκούδη, διευκρινίζουμε ότι:
Η εκπομπή με τους τρεις υποψήφιους Αραμπατζή, Δαϊκούδη και Μηντσιούδη στον τηλεοπτικό σταθμό EURO της Θεσσαλονίκης είχε προγραμματισθεί για τις 11.30 σήμερα το πρωί. Όμως οι υπεύθυνοι του καναλιού άλλαξαν την ώρα της μετάδοσης και την μετέφεραν στις 4 το απόγευμα, άγνωστο για ποιο λόγο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ματαιωθεί η πρωινή μετάδοση αφού οι κκ. Δαϊκούδης και Μηντσιούδης είχαν προγραμματίσει άλλες συναντήσεις και διεργασίες για την ώρα εκείνη.
Πιστεύουμε πως και οι δύο, Δαϊκούδης και Μηντσιούδης δεν φοβούνται τον διάλογο, απεναντίας τον επιζητούν καθώς δεν έχουν τίποτα για να κρύψουν.

5 σχόλια:

  1. Για την αποκατάσταση της αλήθειας την οποία μπορείτε εύκολα να μάθετε αν κάνετε ένα τηλεφώνημα στον τηλεοπτικό σταθμό, κάτι δεν σας λέει καλά ο κύριος Δαϊκουδης, η συνέντευξη των τεσσάρων (Αραμπατζής – Δαϊκουδης – Μηντσιούδης και Μωησίδης) ήταν να γίνει χθες το μεσημέρι στις 11+30 όμως ο σταθμός ζήτησε να γίνει σήμερα , μετά από συμφωνία όλων και των 4 κανονίστηκε για σήμερα στις 4 το απόγευμα, χθες όλοι συμφωνήσανε σήμερα όμως λίγο πριν την συνέντευξη κάποιοι έκαναν πίσω, πως χθες συμφωνήσανε και σήμερα δεν μπορούσαν? Σε αυτό θα μας απαντήσουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευθυμήσαμε και απόψε, να είστε καλά.

    Στο CNN, εεε μπαρδόν, στο EURO ήθελα να πω, είτε ακυρωνόταν είτε όχι η διαδικασία, το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο, λόγω της ασύλληπτης τηλεθέασης. Να φανταστείτε, κάτι μας πιάνει εμάς στη γειτονιά αν δεν δούμε τρεις φορές τη μέρα EURO.

    Προτείνω η επόμενη συνάντηση να κλειστεί σε πυρηνικό καταφύγιο ή στον διεθνή διαστημικό σταθμό. Ο διάλογος θα έχει περισσότερες πιθανότητες να χαρακτηριστεί ως δημοκρατικός και ανοιχτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΧΆΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΟΝ ΜΠΙΚΟ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ.
    ΜΕΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Κος ΜΠΙΚΟΣ.
    ΔΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο Κος ΔΑΪΚΟΥΔΗΣ.
    ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο Κος ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.
    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΣΕΩΝ.
    ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ Ο ΕΝΑΣ Ή ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΑΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.
    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΤΕ.

    Υ.Γ.1. Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ Η ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΙΤΣΑ.

    Υ.Γ.2. ΧΡΕΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΗΤΡΩΑ.

    Υ.Γ.3. ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΛΑ..ΓΙΑ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή