ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

To βήμα των υποψηφίων

5 σχόλια:

 1. Καλή επιτυχία Λουκά !!!
  Άνθρωποι που έχουν δείξει έμπρακτα τις ικανότητές τους σαν εσένα, πρέπει να διοικούν τον τόπο !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είσαι γνωστός για το ήθος σου και την δυναμικότητά σου να διεκδικείς. Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία. Η δική σου η επιτυχία θα είναι και επιτυχία για το ολόκληρο το χωριό μας που τόσο έχει παρακμάσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. kala, me ton kopriti ton fasoula vrikes na vgeis fotografia re?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΠΛΕΥΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΝΕΙΡΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Προς τον προηγούμενο:
  Απορώ με τη νοημοσύνη μερικών σαν και του λόγου σου.

  Το ότι οι καϋμένοι οι Κατωγεφυριώτες πηδάνε σαν lemmings πάνω από την εθνική οδό για να πάνε από τη στάση στο χωριό τους δεν σε πείραξε.

  Το ότι μετράμε ένα σωρό νεκρούς σε εκείνο το σημείο μάλλον δεν το άκουσες.

  Το ότι οι Αραμπατζής / Ψωμιάδης υποσχέθηκαν επανειλημμένα την κατασκευή διάβασης αλλά έγραψαν τους κατοίκους στα π@@@@ρια τους επίσης δεν σε πείραξε.

  Τι σε νοιάζει εσένα αν έχουμε κι άλλους στη λίστα των νεκρών στο σημείο εκείνο; Κοιμήσου εσύ και μην ανησυχείς για τίποτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή