ΕΜΕΙΣ...

To blog sto-shaker (στο σέικερ) δημιουργήθηκε για την καταγραφφή των πολιτικών, πολιτιστικών, αστυνομικών κλπ. ειδήσεων και γεγονότων της περιοχής της Δυτικής πλευράς του Νομού Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Μέσα από αυτό το blog οι πολίτες, διατηρώντας την ανωνυμία που τους προσφέρει το διαδίκτυο, μπορούν να προχωρούν σε αναρτήσεις σχολίων γύρω από όλα τα δημοσιευμένα θέματα αλλά και σε καταγγελίες, ειδήσεις ή ότι άλλο επιθυμούν τα οποία θα στέλνονται στους διαχειριστές του ιστολογίου (blog) μέσω e-mail και οι οποίοι με τη σειρά τους θα προχωρούν στη δημοσίευση αυτών.

Eπικοινωνήστε μαζί μας

* Έχετε κάποιο νέο που νομίζετε οτι ενδιαφέρει τους πολίτες της περιοχής σας ;
* Βρίσκετε κάτι άσχημο στην περιοχή σας ;
* Έχετε κάποιο πρόβλημα στην περιοχή σας και θα θέλατε να μας το πείτε ;
* Θέλετε να καταγγείλετε κάτι;

Απλά στείλτε e-mail εδώ: sto.shaker@gmail.com

ή επισκευθείτε μας στο facebook κάνοντας κλικ εδώ

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση Σταματάκη για τις γεωτρήσεις στον δήμο Αξιού

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Σπύρος Σταματάκης στο Νίκο Γιουτίκα σχετικά με τις γεωτρήσεις που εξήγγειλε ο δεύτερος στον δήμο Αξιού και για τις οποίες είχαμε γράψει εδώ.
Στην κατάμεστη αίθουσα του ΔΣ του δημαρχείου Αξιού στα Κύμινα και μπροστά σε εκπρόσωπους επαγγελματικών σωματείων, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων αλλά και δημοτών, ο κ. Σταματάκης, μιλώντας για το πρόβλημα του πόσιμου νερού που αντιμετωπίζουν τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Αξιού είπε ότι είναι απαράδεκτο εν έτη 2010 να μην έχει λυθεί αυτό το τόσο σοβαρό πρόβλημα (μάλλον έχει απόλυτο δίκιο ο κ. Σταματάκης).
"Δεν είναι δυνατόν ακόμη και σήμερα να υπερηφανεύεται ο δήμος Αξιού ότι ανοίγει νέες γεωτρήσεις" συνέχισε ο δήμαρχος Εχεδώρου ενώ δεσμεύτηκε ότι θα συνδέσει όλα τα νοικοκυριά του δήμου με το δίκτυο της ΕΥΑΘ και θα τοποθετήσει υδρόμετρα για να μην σταπαλάται άδικα το νερό (..δηλαδή μέχρι στιγμής δεν υπήρχαν υδρόμετρα; !!!...)
Οι δεσμεύσεις του κ. Σταματάκη δεν σταμάτησαν στα παραπάνω αλλά συνεχίστηκαν με την μη αύξηση των δημοτικών τελών*, με την άμεση κατασκευή σύγχρονης μονάδας ειδικής αγωγής σε ήδη διαθέσιμο οικόπεδο, με την έμπρακτη στήριξη των αγροτών και μυδοκαλλιεργητών ενώ εάν εκλεγεί υποσχέθηκε πως θα παρευρίσκεται μία φορά το μήνα στα τοπικά συμβούλια των δημοτικών ενοτήτων του δήμου Δέλτα.

(* Αναφερόμενος στην μη αύξηση των δημοτικών τελών, ο κ. Σταματάκης, είπε ότι είναι δουλειά της δημοτικής αρχής να βρει πηγές εναλλακτικών εσόδων και όχι να επιβαρύνει τους δημότες).

Σημείωση του stoshaker:
Ελπίζουμε κ. Σταματάκη όλα αυτά να μην αποτελούν μόνο προεκλογικές εξαγγελίες αλλά να κάνετε πράξη εάν εκλεγείτε. Άλλωστε εδώ θα είμαστε και θα σας "παρακολουθούμε" στενά...

3 σχόλια:

  1. ΕΙΔΑΤΕ Ο ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ; ΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΜΗΝΙΤΙΚΟΣ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ. ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΘ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ;; ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΞΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΎΕΤΕ ΝΑ ΣΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ "ΟΙ ΚΥΜΙΝΙΩΤΙΣΣΕΣ" ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΩΛΛΥΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ SHAKERISTA ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΞΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Κο ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ BLOG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σΤΟΝ αΞΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΥΓΙΑΝΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ, ΑΝ Η ΧΡΗΣΗ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΦΕΙΔΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΔΡΟΜΕΤΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΒΑΚΕ Ο Κ.ΓΙΟΥΤΙΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή